Σεμινάρια Πληροφορικής

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
«ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ & Διαδικτύου»

Υπολογιστές – Κινητά – Tablet – Gadget
Υπό την αιγίδα
της Κοινωφελούς Επιοχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.Δ.Η.Σ.) ,
της Εταιρείας Μελέτης και Έρευνας της Ίστορίας των Σερρών (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.)
και Greece Serres for Unesco

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί συμπολίτες
Η σύμπραξη των Συλλόγων μας σας καλεί για «Ποιοτική Εκπαίδευση» με το επίκαιρο θέμα «Πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο και σωστή χρήση των νέων τεχνολογιών».
Η επιμόρφωση απευθύνεται στην σημερινή γενιά των παππούδων – γιαγιάδων και ταυτίζεται με τα προγράμματα της γενιάς «των γκρίζων μαλλιών» με τα οποία ολόκληρη η Ευρώπη προσπαθεί να βοηθήσει τους πολίτες της, με ηλικία άνω των 50-55 ετών.
Πόσο ενημερωμένοι είστε με την τελευταία τεχνολογία; Μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας, να επικοινωνήσετε με τα εγγόνια σας, ή τα παιδιά σας; Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει πολύ.
Η θεματολογία του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων:
Εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες, Ιντερνέτ – Κοινωνικά δίκτυα – Αναζήτηση – Περιήγηση, Σωστή & Κακή χρήση νέων τεχνολογιών – Προστασία – Ασφάλεια – Γονικός έλεγχος και ειδικά καυτά σημερινά θέματα όπως:
Συμβουλές, Ασφάλεια, Επιπτώσεις στην υγεία, Kωδικοί πρόσβασης, Προφυλάξεις, Προστασία, Εθισμός, Επικίνδυνα παιχνίδια, Εκβιασμοί, Διακίνηση παράνομου & επικίνδυνου υλικού, Οικονομική εξαπάτηση, Παραπλάνηση, Απάτες, Παρενόχληση, Παραβίαση ιδιωτικής ζωής, Ψηφιακός εκφοβισμός, Σεξουαλική παρενόχληση, Αποπλάνηση, Παιδική πορνογραφία, Προσωπικά δεδομένα, Πνευματικά δικαιώματα, Προπαγάνδα, Προστασία, Γονικός έλεγχος, Νομοθεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος & προσωπικών δεδομένων, Κακόβουλο λογισμικό, Ακτινοβολία υψηλών συχνοτήτων συσκευών κεραιών δικτύων και επιπτώσεις, Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, Εφαρμογές εντοπισμού κεραιών, Μέτρηση ακτινοβολίας, κ.α.
Ο εκπαιδευτής θα είναι ο γνωστός μας Καθηγητής & Συγγραφέας βιβλίων πληροφορικής Βαγγέλης Γκιμπερίτης ο οποίος θα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του.
Σύντομο βιογραφικό:
Γνωστός πανελλήνια από τη συγγραφή 29 βιβλίων πληροφορικής μεταξύ αυτών και το βιβλίου Α-Β-Γ τάξης του Λυκείου. Το βιβλίο πιστοποίησης στην πληροφορική του Πανεπιστημίου Cambridge. Μια δεκάδα από τα βιβλία του είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και διδάσκονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Για λογαριασμό του ΣΑΕ, έχει επινοήσει το έργο της τηλεκπαίδευσης, δημιουργώντας τηλετάξεις στο εξωτερικό, όπου τα παιδιά τρίτης και τέταρτης γενιάς του Απόδημου Ελληνισμού διδάχτηκαν την Ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό μας.
Για το έργο του στην εκπαίδευση και την συγγραφή, έχει βραβευτεί και τιμηθεί 42 φορές από ειδικούς της πληροφορικής, Υπουργεία, Φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, Εταιρείες, Επιστημονικές ενώσεις.

Για επικοινωνία και συμμετοχή τηλεφωνείστε στους αριθμούς:

23210 68900 – 6972328249
Σέρρες 11/10/2018