Πως βλέπουν άραγε οι Σκοπιανοί τον Α.Τσιπρα;

Αποστολή στα Σκοπια

Βρισκόμαστε στη γειτονική χώρα και ρωτήσαμε αρκετούς πολίτες ποια η γνώμη τους για το θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την διαπραγμάτευση του ονόματος των Σκοπίων.  Είναι πολιτικό το θέμα μας ειπαν και πως οι πολίτες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε μεταξύ τους. Ας τα βρουν οι δύο νέοι πολιτικοί στο Davos.

«Έχουμε δει τον Αλέξη Τσίπρα να διαπραγματεύεται με την Μέρκελ για την οικονομία κι έτσι έχουμε μια εικόνα για τη στάση του. Ποντάρουμε (με ειρωνεία) στον Αλέξη γιατί παρά τα όσα λέει μπροστά πίσω είναι πολύ λίγος και τελικά θα λυγίσει». Ένας άλλος κύριος οδηγός ταξί υποστηρίζει πως ο Τσίπρας είναι άπειρος και δεν είναι μεγάλος ηγέτης». Πιο συγκεκριμένα μας είπε πως » ο Ζαεφ είναι δυνατός διπλωμάτης και θα τον δείτε, δεν τον ξέρετε καλά. Ο Τσίπρας όμως είναι έτσι κι έτσι».

«Στο τέλος θα επικρατήσει ότι λένε και θέλουν οι Αμερικανοι και ο Τσίπρας θα το δεχθεί» τόνισε στο FONH.GR ένας κουρέας. Με ιδιαίτερη αγωνία παρακολουθουν τις εξελίξεις στη γείτονα χώρα και πιστεύουν πως το θέμα πρέπει να λυθεί τώρα παρά πιο μετά».