Πως αποπλανουσε ο 59χρονος ανηλικα παιδια στις Σερρες

Ο 59χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο 12χρονων παιδιών, ενώ χθες επιχείρησε να αποπλανήσει ακόμη τρία αγόρια.

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στις Σέρρες, ένας 59χρονος ημεδαπός για αποπλάνηση και απόπειρα αποπλάνησης ανήλικων παιδιών.
Ο άντρας επιχείρησε να αποπλανήσει τρία αγόρια στις Σέρρες με το πρόσχημα ότι δε γνώριζε πώς να πάει στο νοσοκομείο της πόλης. Ο συλληφθείς ζητούσε από τα παιδιά να επιβιβαστούν στο όχημά του για να του δείξουν τον δρόμο.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο 59χρονος, στις 9 Δεκεμβρίου του 2016 στην πόλη των Σερρών, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο 12χρονων παιδιών. Συγκεκριμένα, ο δράστης εντόπισε τα παιδιά στο πάρκο και τα ζήτησε να επιβιβαστούν στο όχημά του. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής προέβη σε ασελγείς πράξεις, τότε όμως τα παιδιά αντέδρασαν και κατάφεραν να ξεφύγουν από τα χέρια του.
Από την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο 59χρονος την ίδια ημέρα επιχείρησε να αποπλανήσει ανεπιτυχώς έναν ακόμη 12χρονο στην ίδια περιοχή.
Ο άντρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη στην περιοχή της Ξάνθης. Σημειώνεται ότι ο 59χρονος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις.
Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την εμπλοκή του σε ομοειδείς – παρόμοιες υποθέσεις

Πηγη Voria