Προμαχώνας: Ρουμάνος με μαχαίρια & σπρέι πιπεριού

Οπλισμένος μέχρι τα… δόντια θέλησε να περάσει με το αυτοκίνητό του στο ελληνικό έδαφος μέσω του Προμαχώνα, ένας Ρουμάνος προερχόμενος από την Βουλγαρία! Όμως, το μικρό οπλοστάσιο που μετέφερε εντοπίστηκε κατά την διάρκεια του ελέγχουν στον οποίο υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς.

Οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα ανακάλυψαν κρυμμένα μέσα στο όχημα που οδηγούσε ο 46χρονος αλλοδαπός τρία μαχαίρια και ένα σπρέι πιπεριού, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο. Αμέσως προχώρησαν στη σύλληψη του Ρουμάνου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών και του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Στον Προμαχώνα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και ένας 25χρονος Πολωνός, ο οποίος πέρασε το βράδυ της Κυριακής τα σύνορα με τη Βουλγαρία έχοντας κρυμμένα στο αυτοκίνητό του τρία δοχεία με συνολικά 60 λίτρα πετρέλαιο. Τα λαθραία καύσιμα κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποιούσε ο 25χρονος, στον οποίο ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σερρών άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

 

Πηγη:protothema.gr