Ποιους ξεχωρίσαμε στο Σερραικο Περίπτερο 12 της ΔΕΘ

Μπορεί στην καλύτερη ΔΕΘ της Δεκαετίας η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρων να απέτυχε φέτος να συγκεντρώσει αρκετές συμμετοχές, ωστόσο, εμείς ξεχωρίσαμε όσους πέτυχαν πολλά μέσα σε λίγες ημέρες!

 

Biorose (καλλυντικά)

Ξεχώρισαν για την ποιότητά τους αλλά και για τις οικονομικές τιμές τους τα καλλυντικά τις Biorose! Ο Πασχάλης Πέτρος ήταν εκεί με βοηθό τη γυναίκα του και τους συνεργάτες του και δούλευαν με πάθος καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης. Από τα λίγα stands που δούλευαν ασταμάτητα!

 

Terra Fyllida 

Έκλεψαν τις εντυπώσεις τα μοναδικά προϊόντα της εταιρείας Terra Fyllida. Έκαναν γνωστά τα προϊόντα τους σε όλο τον κόσμο που πέρασε από το Σερραικο Περίπτερο 12. Με ευγένεια προσέφεραν στον κόσμο τα προϊόντα τους που ενθουσίασαν.

 

 

Μωραϊτίδης Έπιπλα

Όσοι πέρασαν από το Σερραικο Περίπτερο δεν μπόρεσαν να μην σταθούν και να θαυμάσουν τα μοναδικά έπιπλα του Μωραϊτίδη! Με μεράκι και εντυπωσιακή λεπτομέρεια έφεραν έπιπλα που ξεχωρισαν και έκανα τον κόσμο να τα προσέξει ιδιαίτερα για την ποιότητά τους!

 

Spiroulina Line (Νιγρίτα)

Ίσως στην πιο προνομιακή θέση του Σερραικου περιπτέρου έβλεπες την Spiroulina Line από τη Νιγρίτα! Οι επισκέπτες δοκίμαζαν και ρωτούσαν να μάθουν περισσότερα για την «τροφή των αστροναυτών»!

 

 

Σταντ αγροτών & κτηνοτρόφων

Ξεχώρισε από την πρώτη ημέρα το Σταντ που ετοίμασε ο γνωστός αγρότης Στέργιος Λιτος. Εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες και αρκετοί πολιτικοί στήριξαν τους Σερραιους αγρότες και κτηνοτρόφους. Από τα πιο ζωηρά Σταντ στο Σερραικο Περίπτερο.

 

 

* Στην διαδικτυακή εκπομπή του FONH.GR «Maria Online» που θα προβληθεί σύντομα θα δειτε τους πρωταγωνιστές των επιτυχημένων Σταντ του Σερραικου περιπτέρου να μιλούν στη δημοσιογράφο Μαρία Ναβαλη.