Παρασκήνια από τη Λέσχη Αξιωματικών

Την ώρα που αρκετοί Σερραίοι αποθέωναν την Δέσποινα Βανδή και την Έλενα Παπαρίζου στη Serexpo πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογραφοι, στρατιωτικοί και αστυνομικοί είδαν την συναυλία από τον 3ο όροφο της Λέσχης Αξιωματικών Σερρών.

Τα πηγαδακια πολλα και οι ζυμώσεις για τις Επιμελητηριακες εκλογές συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό και κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Το Fonh.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει αποκαλυπτικό παρασκήνιο. Φωτογραφίες απο τη συναυλία έβγαζαν ολοι όμως ο επιχειρηματίας και πρώην Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Σερρων Γιώργος Καπετανης έβγαλε τις περισσότερες μέσα από πολλές μικρές κυρίες που παρακολουθούσαν από το παράθυρο.

Στο δείπνο της Λέσχης δεν έλειψαν οι συζητήσεις για τις τραγουδίστριες, για την Serexpo αλλά και για τις επικείμενες Επιμελητηριακες εκλογές. 

Αρκετοί από την ομάδα Μεγκλα προσπάθησαν να πείσουν τον πρώην Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Γιάννη Μπαλιτη να προσχωρήσει στον συνδυασμό και μάλιστα είχαν έτοιμη και στο χέρι την αίτηση εγγραφής.

Ο Στέργιος Λιτος που βρέθηκε και αυτός στο δείπνο με αιθέρια ύπαρξη νωρίτερα είχε δώσει τα χέρια με τον Χρήστο Μεγκλα είδηση που έκανε χθες γνωστή το Fonh.gr.

Μάκης Τενεκετζης και Δημήτρης Γιαννάκης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αρκετούς επιχειρηματιες που βρέθηκαν στη ΛΑΦΣ. Εκεί είδαμε και τον πρώην Αντιδήμαρχο Στέργιο Γαλάνη να συνομιλεί με ολους όπως και τον Παναγιώτη Γρηγοριαδη.

Συζήτηση με ους είχε και ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Παπαπαναγιωτου (Flos)