Παραιτήθηκε ο Τάπας μετά τις αντιδράσεις – Στην Κορίνθιαν Παλλας η σίτιση προσφύγων

Μετά τις έντονες αντιδράσεις και τις καταγγελίες ο Δημήτριος Τάπας παραιτήθηκε από την σίτιση των προσφύγων αφού είχε κερδίσει τον διαγωνισμό και έτσι με βάση τους όρους τον διαγωνισμό αναλαμβάνει η δεύτερη εταιρεία που κατέθεσε την καλύτερη προσφορά και είναι η ΚΟΡΙΝΘΙΑΝ ΠΑΛΛΑΣ που έχει έδρα τον Σολομό Κορινθίας. Μετά την παρέμβαση του προέδρου των Εστιατόρων Σερρών Σώτου Κοτσαμπά ο οποίος αντέδρασε έντονα για τον διαγωνισμό αλλά και για τις συμμετοχές ο κ.Τάπας αποσύρθηκε και έτσι η Κορίνθιαν αναλαμβανει τη σίτιση. Με άρθρο του FONH.GR είχε επισημάνει την προχειρότητα και τη σκοπιμότητα του διαγωνισμού.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑΝ ΠΑΛΛΑΣ

Η KORINTHIAN PALACE A.E. δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης από το 2004. Οι ιδιόκτητοι χώροι βρίσκονται στο Νομό Κορινθίας 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Κορίνθου, στον Σολομό. Σε μια έκταση 20000 τμ σε ένα πανέμορφο καταπράσινο τοπίο απέναντι από το κάστρο της Αρχαίας Κορίνθου. Οι κτιριακές της εγκαταστάσεις καλύπτουν 6000 τμ με δύο αίθουσες για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση , με εξωτερικό χώρο για τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία εστίασης KORINTHIAN PALACE A.E. με άριστη γνώση και εμπειρία σε δεξιώσεις κάθε είδους , στοχεύει συνεχώς προς την τελειότητα. Οι υπηρεσίες πλέον επεκτείνονται . Το catering του KORINTHIAN PALACE σας κάνει να νιώθετε φιλοξενούμενοι στο σπίτι σας. Η διοργάνωση συνεδρίων με τα καλύτερα οπτικοακουστικά μέσα που διαθέτουμε, ικανοποιεί με τον πιο επαγγελματικό και σύγχρονο τρόπο κάθε σας απαίτηση. Η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής το πιστοποιημένο σύστημα διαχείρησης ασφάλειας των τροφίμων ( ISO 22000 : 2005 HACCP ) αποτελούν εγγύηση πως η εξαιρετική εμφάνιση και γεύση της επιλογής σας συνοδεύεται και με ποιότητα.

CATERING

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό , η πλούσια εμπειρία, ο άρτιος εξοπλισμός , η πολυτέλεια , είναι οι συνεργάτες μας για κάθε είδους εκδήλωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε, και σας δίνουν με μοναδικό τρόπο την ικανοποίηση της επιτυχίας για τις δεξιώσεις σας. Η ανάγκη σας να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας βρίσκει τον πιο ιδανικό σύμμαχο στο πρόσωπό μας. Η ποικιλία των γευμάτων μας , η ποιότητα των υλικών και η παρουσίαση ανταποκρίνονται σε κάθε προσδοκία για τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας.

ΧΩΡΟΙ

Η KORINTHIAN PALACE A.E. διαθέτει δύο αίθουσες για τους χειμερινούς μήνες , δυνατότητας 1200 ατόμων.
Η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και η ιδιαίτερη αισθητική που χαρακτηρίζουν τις αίθουσές της, εντυπωσιάζουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η αρχιτεκτονική των εξωτερικών χώρων σε συνδυασμό με το φυσικό τοπίο, τα διάφανα νερά του καταρράκτη, την πισίνα, τα δέντρα και το καταπράσινο γκαζόν , το καθιστούν ιδανικό για τις καλοκαιρινές σας δεξιώσεις ( γάμους , βαπτίσεις , πάρτυ) με δυνατότητα 1500 ατόμων.Η δυνατότητα των χώρων μας επεκτείνεται και σε συνεργαζόμενους εξωτερικούς παράδεισους.