ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Προπονητής ο Σ. Αναστασιαδης μεταγραφες και ανανεώσεις

Ο Σάκης Αναστασιαδης επέστρεψε ως προπονητής στον Πανσερραϊκό μετά από 3 χρόνια, με βοηθό τον Νίκο Κατσαβάκη, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ενώ αποκτήθηκε ο Μπαμπης Ζυγκεριδης ως πρώτη μεταγραφή, ο Ιρανός Αρμιν Μιρ Ντοραγκι (αδερφός αυτού που παίζει στον Πανσερραϊκό) και έγιναν 6 ανανεώσεις με παίκτες από το πέρυσι ο ρόστερ. Οι κ.κ.Νικολτσιος, Κορακης εμφανίζονται στην φωτογραφία που ανέβασε η ΠΑΕ, μαζί με το νέο τεχνικό τιμ. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ. «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός δικού της παιδιού…ενός απ’τους λίγους που πρόσφεραν τόσα στο Λιοντάρι.
Πιστή στο πλάνο της η διοίκηση για ανάδειξη νέων ταλέντων προσλαμβάνει για προπονητή τον μάστερ του είδους Σάκη Αναστασιάδη με βοηθό τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και προπονητή της Κ20 Νίκο Κατσαβάκη». #τα_καλύτερα_έρχονται #guess_who_is_back #σερραϊκο_ταλέντο.
Διαβάστε και για την ανακοίνωση των ανανεώσεων.


H ΠΑΕ Πανσερραϊκος ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τους Γιώργιο Σιάκκα, Δημήτρη Γκούρτσα, Στέργιο Τσιμίκα, Χρήστο Ρούτση, Γιάννη Βοσκόπουλο, Borivoje Ristic. Κάνανε υπομονή σε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι και βάλανε πλάτη για ακόμα μια φορά. #κόκκινη_φαμίλια #κορμός #τα_καλύτερα_μπροστά #σερραϊκο_στοιχείο #δεν_φτάνουν_τα_περιβραχιόνια.
Το απόγευμα η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι πήρε και τον αδερφό του Ιρανού Μομπιν Ντοραγκι που λέγεται Αρμονία και είναι 21 χρονών και αγωνιζεται ως χαφ.