ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Εξώδικο της ΠΑΕ στην ΕΠΣ Σερρών -Δεν έγινε η προπόνηση χθες

Με ανακοινωση της η ΠΑΕ Πανσερραϊκός κάνει λόγο για ένα εξώδικο προς την ΕΠΣ Σερρών,  σχετικά με τα γήπεδα της ΕΠΣ στην Ομόνοια και ζητά την σύμβαση που υπογράφτηκε με την Π.Σ Σέρρες. Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση αναλυτικά.

«Με το από 26 Ιουνίου 2017 έγγραφο της Π.Α.Ε ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 σας γνωστοποιήσαμε εγγράφως την πρόθεση μας να εκμισθώσουμε τα γήπεδα της Ε.Π.Σ Σερρών τα οποία ανήκουν κατά κυριότητα σε Εσάς και βρίσκονται στην περιοχή  της Ομόνοιας ως βοηθητικά γήπεδα για να καλύψουμε τις ανάγκες της Ομάδας μας για την πραγματοποίηση των καθημερινών μας προπονήσεων.

Επιπλέον σας ζητήσαμε όπως μας κάνετε γνωστό το καθεστώς που επικρατεί στα εν λόγω γήπεδα τα προηγούμενα χρόνια και τους όρους που θα προβαίνατε στην εκμίσθωσή τους όπως νομίμως ερευνήσουμε εάν το πρώτον μπορούμε να συμμετέχουμε στην διαδικασία της εκμίσθωσης και το δεύτερον εάν αυτό μας συμφέρει οικονομικά.

Ο ίδιος ο κ.Χατζηπαντελής σε χρόνο που ανέρχεται της προεκλογικής περιόδου υποσχέθηκε προφορικά σε μέλη του Δ.Σ της ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 ότι θα παραχωρήσει τα γήπεδα της Ε.Π.Σ Σερρών για χρήση στην Π.Α.Ε ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 καθόσον και αυτός αισθάνεται κάτι παραπάνω από φίλαθλος της Ομάδας μας  όπως εξάλλου και πολλά άλλα υποψήφια μέλη για το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Σερρών.

Από φήμες μας έγινε γνωστό ότι τα γήπεδα της Ε.Π.Σ Σερρών εν τέλει εκμισθωθήκανε στην Ερασιτεχνική Ομάδα της Π.Σ Σερρών , της οποίας ηγείται ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.Μέγκλας Χρήστος , με τον όρο να τα καλύπτει τα έξοδα συντήρησης.

Επειδή ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ είναι η μάνα όλων των  Σωματείων του Νομού Σερρών που ανήκουν την δύναμη της Ε.Π.Σ Σερρών.

Επειδή έχουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα να μας γνωστοποιήσετε την ύπαρξη ή μη σύμβασης εκμίσθωσης για τα γήπεδα της Ε.Π.Σ Σερρών.

Επειδή επιθυμούμε την συνέχιση της άριστης και ειλικρινούς μεταξύ μας συνεργασίας .

Επειδή πολλά μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ Σερρών αγνοούν την ύπαρξη ή μη σύμβασης εκμίσθωσης.

Επειδή ήδη τα γήπεδα χρησιμοποιούνται για τις καθημερινές προπονήσεις της Ερασιτεχνικής Ομάδας της Π.Σ Σερρών.

Παρακαλούμε όπως εντός τρίων(3)εργασίμων ημερών μας γνωστοποιήσετε την ύπαρξη ή μη σύμβασης εκμίσθωσης των γηπέδων όπως επίσης και τους όρους αυτής».

Σέρρες 4/10/2017

Ο Εξωδίκως Δηλών

 

Το ζήτημα με τις προπονήσεις στον Πανσερραϊκό λόγω διαθέσιμων γηπέδων είναι γνωστό, χθες όμως έγινε ακόμα πιο έντονο από την στιγμή που δεν έγινε η προπόνηση της ομάδας. Αυτό αποφάσισε ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης όταν είδε σε τι γήπεδο θα γινόταν η προπόνηση στην περιοχή του Αεροδρομίου. Το δημοτικό γήπεδο δεν μπορούσε σήμερα να το χρησιμοποιήσει επειδή γίνεται η επανασπορα. Στα γήπεδα της Ομόνοιας έκαναν προπόνηση οι μικτές ομάδες και αυτό τους είπαν οι διοικούντες της ΕΠΣΣ όταν πήραν οι αντίστοιχοι από τον Πανσερραϊκό για να βρουν γήπεδο.