ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Φιλικό στην Προσοτσάνη με Δόξα Δρ. (16.00)

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι πρόκειται να δώσει ο Πανσερραϊκός την Τετάρτη στις 16.00 το απόγευμα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Οι κόκκινοι αντιμετωπίζουν την Δόξα Δράμας, ομάδα που πρόσφατα ανέβηκε στην Football League και θα την βρουν απέναντι τους όταν ξεκινήσουν οι αγώνες. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 16.00 το απόγευμα και θα γίνει στο γήπεδο της Προσοτσάνης Δράμας. Ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης πρόκειται να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και τους παίκτες που έχει στην διάθεση του, ενόψει της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ που θα γίνει στις 22 Οκτώβρη στις Σέρρες. Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν αυτό θα είναι και το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά, στα διοικητικά ο Χρήστος Κοράκης πρόκειται να βρεθεί στην Γερμανία για να έχει εκ νέου συζητήσεις με τον επιχειρηματία που μένει εκεί και θέλει τις μετοχές του Πανσερραϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες, τέλη του μήνα πρόκειται να δοθεί μια συνέντευξη τύπου, που θα διευκρινίζονται πολλά πράγματα σχετικά με την μεταβίβαση των μετοχών.

Επίσης, με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ανέφερε ότι, στο πλαίσιο των νέων του αρμοδιοτήτων ο Γενικός Αρχηγός της Π.Α.Ε ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ο Δημήτριος Αιβαζίδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ Σερρών Αθανάσιο Χατζηπαντελή και αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, λύθηκε η παρεξήγηση της προηγούμενης εβδομάδας και πλέον ξεκινάει μία καινούργια αρχή συνεργασίας σε πιο στέρεες βάσεις.

Επίσης σήμερα στο δημοτικό γήπεδο Σερρών η ΠΑΕ περίμενε παίκτες που έχουν γεννηθεί από το 1999 έως το 2001 για την στελέχωση της Β’΄ομάδας. Εκεί τους περίμενε ο προπονητής της δεύτερης ομάδας Τάσος Σαββίδης.