ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τέλος και ο Τερζόπουλος-Μπήκε ο Ρίστιτς

Παρελθον αποτελεί ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Σάββας Τερζοπουλος, ο οποίος παραιτηθηκε, με την διοίκηση να την κάνει δεκτή χθες. Ο Σερραίος λογιστής ήταν από την πρώτη ημέρα της νέας διοίκησης στην ομάδα στο πόστο του οικονομικού διευθυντή, έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης από την προηγούμενη Τρίτη. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ.
«Έγινε σήμερα αποδεκτή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ η παραίτηση του λογιστή και οικονομικού διευθυντή της ομάδας κ. Σάββα Τερζόπουλου για προσωπικούς λόγους. Η παραίτηση ήταν στην διάθεση της διοίκησης από την περασμένη Τρίτη αλλά έγινε αποδεκτή σήμερα για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αδειοδότησης».

Από την άλλη πλευρά, η αποστολή του Πανσερραϊκού ταλαιπωρήθηκε έτσι ώστε να επιστρέψει από το Ηράκλειο. Αφού την Κυριακή δεν μπόρεσε να πετάξει, ούτε την Δευτέρα μέχρι το βράδυ, εξαιτίας ομίχλης στο Αεροδρόμιο Μακεδονία. Την Τρίτη ξεκίνησε η προετοιμασία με προπόνηση πλαστικό χορτοτάπητα, εκεί που προπονούνται οι Ακαδημίες. Η προετοιμασία αφορά τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναιγιάλειο που θα γίνει στις 15.00 στο δημοτικό γήπεδο Σερρών. Στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες μπήκε ο Μπόρις Ρίστιτς, που δεν είναι πλέον στην «καραντίνα» με τους άλλους 5 παίκτες της ομάδας που προπονούνται μόνοι τους. Την Πέμπτη έρχεται και ο Γάλλος Ν’Νομό που πήρε άδεια για να βρεθεί στην πατρίδα του επειδή γέννησε η γυναίκα του.