ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Στο Μπάνσκο το βασικό στάδιο, 18 ή 19 Αυγούστου η πρώτη συγκέντρωση

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κωνσταντίνος Νικόλτσιος στην ΕΡΑ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη, σχετικά με την πορεία της ομάδας. Αρχικά ανέφερε ότι οι επαφές με τους φορείς της πόλης και του νομού πήγαν καλά. Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης στην συνάντηση που είχε και παρόν ήταν ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, δεσμεύτηκαν για την συντήρηση του γηπέδου και τον καλωπισμό από τον Δήμο. Και στην συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χρήστο Μέγκλα, προσπάθησαν να λύσουν το θέμα με τις προπονήσεις του Πανσερραϊκού κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Oι επόμενες συναντήσεις του θα είναι με τους οργανωμένους οπαδούς, τους παλαίμαχους και τον Ερασιτέχνη. Επίσης ανακοίνωσε πως η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 18 ή στις 19 Αυγούστου με την πρώτη προπόνηση. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.
Για τις μεταγραφές τόνισε ότι οικονομικά δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για να γίνουν κινήσεις μέχρι τις 31 Αυγούστου και ότι η ομάδα θα μπει δυνατά την περίοδο του Δεκεμβρίου.
Σε ότι αφορά με τους δανεικούς, θα έρθουν 4 παίκτες από τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι είναι γνώριμοι στην ομάδα. Πρόκειται για τους Πόζογλου και Τσελεπίδη που ήταν και πέρυσι και ο Τσολακίδης που έπαιζε δανεικός στον Αιγινιακό.
Τελευταία προσθήκη της ομάδας ο αδερφός του Ντοράγκι ο Ιρανός Αρμίν που είναι 21χρονος, ενώ έχει συμφωνήσει για παραμονή και ο Γιώργος Ιωαννίδης. Στο ρόστερ της ομάδας ανήκουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές
Ρίστις, Βοσκοπουλος, Ρούτσης, Σιάκκας, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Τσιμίκας, Γιαξής, Φουσού Λάντο, Γκούρτσας, Ντόραγκι Αρμιν, Μόμπιν, Μ.Ζυγκερίδης