ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Στον «αέρα» η αναμέτρηση στην Καρδίτσα

Στον «αέρα» συνεχίζει να βρίσκεται η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, αφού δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη μετά την ανακοίνωση των παικτών της ομάδας. Παίκτες και τεχνικό τιμ προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη το πρωί, ωστόσο κανείς από πλευράς της διοίκησης δεν εμφανίστηκε να τους πεί ή να διαβεβαιώσει κάτι. Παλιοί και νέοι διοικούντες είναι χαρακτηριστικό ότι κρατούν μια στάση αναμονής. «Δεν τήρησε τις υποσχέσεις του ο κ.Βούρτσης» τόνισε σε δηλώσεις του ο Στέλιος Ποσατζίδης σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης (Μετρόπολις 95.5).

Και στο θέμα του Ντούσαν Στέβιτς υπάρχει στασιμότητα, αφού δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βγει μπροστά και να πληρώσει και να λήξει οριστικά το θέμα που τόσο καίει. Και όλα αυτά όταν καραδοκεί η δεύτερη φάση και διαδικασία επιτήρησης στα Τέλη Απριλίου και θα πρέπει να λυθούν και ζητήματα που έχουν να κάνουν με υποχρεώσεις της ομάδας και πληρωμές από τον Ιανουάριο και μετά προς εφορία και ΙΚΑ και τρίτους.

Προβλήματα όμως δεν αντιμετωπίζει μόνο ο Πανσερραίκός αλλά και η Καρδίτσα και οι παίκτες βρίσκονται σε δύσκολη θέση και αυτοί.

Τον αγώνα πάντως του Πανσερραϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα δείξει το site της ΕΡΤ. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπλούνας από την Φθιώτιδα, με βοηθούς τους Παρασίου Ημαθίας, Καρακώστα Λάρισας. 4Ος ο κ.Βρέσκας Πιερίας.