ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Στα 3-5 Πηγάδια την Παρασκευή-«Αντίο» από Σ.Αναστασιάδη

Η προετοιμασία του Πανσερραϊκού συνεχίζεται και μάλιστα η ομάδα από την Παρασκευή θα είναι στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου πρόκειται να παραμείνει εκεί για προετοιμασία για περίπου μια εβδομάδα. Οι σκέψεις για τον Βώλακα απομακρύνθηκαν την τελευταία στιγμή και ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης τόνισε πως δεν θα γίνει απλά μια μίνι προετοιμασία για την ομάδα, αλλά προετοιμασία, για να είναι έτοιμοι οι παίκτες, στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Η ΠΑΕ έκανε γνωστό με ανακοινωση της πως ανοίγει το πέταλο στην θύρα 5 και πως θα εκδώσει εισιτήρια διαρκείας.

Στις τάξεις των κόκκινων υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση με τον Εργοτέλη και τη νίκη με 2-0 στο Κύπελλο Ελλάδος και στον πρώτο επίσημο αγώνα της περιόδου. Τα πρώτα κόκκινα γκολ πέτυχαν οι Στέλιος Πόζογλου και Δημήτρης Γκούρτσας, που έπαιξαν πολύ καλά στο ματς με τους Κρητικούς. Την ομάδα αποχαιρέτησε την ομάδα ο προπονητής Σάκης Αναστασιάδης με ευχαριστήρια επιστολή στην οποία αναφέρει, «Ο Σάκης Αναστασιάδης και οι συνεργάτες μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού και το προσωπικό που εργάζεται στον σύλλογο για την συνεργασία. Μια συνεργασία με πολλά προβλήματα η οποία και διεκόπη με τον γνωστό τρόπο. Να ευχηθώ σε όλους καλό πρωτάθλημα και στον ιστορικό σύλλογο να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη και περηφάνεια».

Σε ότι αφορά τα διοικητικά ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Κοράκης υποστήριξε πως οι όποιες ανακοινώσεις πρόκειται να γίνουν μετά τις 15 Οκτωβρίου και πως οι νέοι ιδιοκτήτες, θα έρθουν στις Σέρρες και θα ανακοινώσουν οι ίδιοι τις προθέσεις τους και φυσικά ποιοι είναι, αφού τώρα έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στο γήπεδο και στον αγώνα με τον Εργοτέλη βρέθηκε ο εκπρόσωπος των επενδυτών Αντώνης Βούρτσης και μάλιστα αυτό το διάστημα θα παραμείνει εδώ, για να πραγματοποιεί κινήσεις των νέων επενδυτών.