ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Νέο ενδιαφέρον από επιχειρηματία

Nεες εξελιξεις προεκυψαν στον Πανσερραϊκό σχετικά με τα διοικητικά. Χθες γράψαμε ότι το Σάββατο το απόγευμα δοθηκαν προκαταβολές στους παίκτες και χρήματα από τις περυσινες οφειλές. Το θέμα που φέρνουμε στην δημοσιότητα είναι ότι ένας
Έλληνας που μένει στην Γερμανία μεσολάβησε για τα χρήματα αυτα και ενδιαφέρεται ζωηρα για την ΠΑΕ και τις μετοχές. Έχει ανθρώπους στις Σέρρες που το επιβεβαίωσαν και είναι κοντά του. Πρόκειται για ισχυρό επιχειρηματία πάντως από ότι μάθαμε οικονομικά. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σε πολλά ζητήματα. Το θέμα έφερε το ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση πριν λίγη ωρα στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Σαφως στην ομάδα θέλει να μπει ο επιχειρηματίας και το έχει αποφασίσει. Το όνομα του δεν είναι γνωστό ακόμα, αλλά έχει υπάρξει αθλητής και ξέρει πως αισθάνονται οι παίκτες. Να γίνει ομαλή διαδοχή θέλει στα διοικητικά μας είπε κοντινός του συνεργάτης. Επίσης ο Σερραίος που είναι συνδετικός κρίκος με τον επιχειρηματία αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες στην προπόνηση.
Επίσης θα δοθει και το πρώτο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου την Τετάρτη το απογευμα εκτός εδρας. Ο προπονητής Σακης Αναστασιαδης δοκιμάζει έναν Γκανέζο παίκτη αυτές τις ημέρες που έπαιζε στην Πορτογαλία. Άλλαξαν τα δεδομένα στο θέμα του Τζέσι Φούσου Λάντο, με τον ξένο παίκτη να επιστρέφει τις επόμενες μέρες.