ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Παραιτήθηκε ο Περικλής Αμανατίδης-«Μπαχαλο» με τις ανακοινώσεις στην ΠΑΕ

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα με τον Εργοτέλη (0-1), ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πανσερραϊκού και το ανέφερε στην συνέντευξη τύπου. «Στους νέους παίκτες πρέπει να δοθεί χρόνος ενσωμάτωσης. Είναι επιτυχία που ήρθαν όλοι οι παίκτες να βοηθήσουν. Υπομονή και στήριξη θέλει. Το 80% είναι μικροι. Πρέπει να τους πιστέψετε και να τους στηρίξετε. Αδικήθηκε ο Πανσερραϊκός σε πολλά παιχνίδια και δεν χρείαζεται κλάμα για αυτό. Το καλοκαίρι έβαλα πλάτη γιατί το χρειαζόταν. Είναι μερικές στιγμές και για τον προπονητή και για το άτομο να ξέρεις να βάζεις ένα τέλος. Θα είναι και για την ομάδα μια εξέλιξη. Αυτή είναι μια απόφαση όχι εν θερμώ, είναι μια τελευταία απόφαση για να αλλάξει κάτι στην ομάδα, έχω ενημερώσει τον πρόεδρο. Ευχαριστώ για την συνεργασία, δεν ήρθαμε χθες, δεν επιτρέπω να με ακυρώσει κανείς. Το είχα πει ότι η ομάδα θα σωθεί είτε με εμενα, είτε όχι και θα το δείτε στο τέλος».

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός σε φανερή σύγχυση δεν ξεκαθαρίζει αν την κάνει την παραίτηση ή όχι αποδεκτή. Βγήκαν μάλιστα δυο ανακοινώσεις σε διάστημα λίγων ωρών.

Διαβάστε την 1η ανακοινωση.

«Αποδοχή παραίτησης του προπονητή από την διοίκηση. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός έκανε δεκτή πριν λίγο την παραίτηση που υπέβαλε ο προπονητής της ομάδας Περικλής Αμανατίδης και ο βοηθός του Σήφης Μωϋσίδης. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για τον επαγγελματισμό τους και την αυτοθυσία τους ερχόμενοι στην ομάδα σε μια πολύ δύσκολη καμπή της. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα σε επαγγελματικό αλλά πρώτιστα σε προσωπικό επίπεδο».

Λίγο αργότερα όμως απέσυραν την πρώτη ανακοίνωση και βγήκε άλλη.

«Η διοίκηση ενημερώνει ότι δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του κ.Αμανατίδη. Θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις και θα σας κρατήσουμε ενήμερους». Ερωτηματικό ποιος θα κάνει την σημερινή προπόνηση