ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Παραιτήθηκε ο Θωμάς Κυπαρρίσης

Παραιτήθηκε από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Θωμάς Κυπαρρίσης και εξέδωσε επιστολή από την οποία αφήνει αιχμές σε παίκτες. Διαβάστε αυτολεξή την επιστολή του.

 

«Μετά από πολύωρες σκέψεις αποφάσισα να θέσω την παραίτηση μου στην διάθεση της διοίκησης και η απόφαση μου αυτή είναι αμετάκλητη.

Mετά από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά μου να οργανωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα σε πολλά επίπεδα στα οποία έχει μείνει πολύ πίσω τα τελευταία χρόνια, νομίζω οτι κάναμε βήματα προόδου. Δυστυχώς το πιο σημαντικό κομμάτι το αγωνιστικό δεν ανταποκρίθηκε. Κατά την γνώμη μου η ομάδα είναι εμφανώς ενισχυμένη απ’ τον Ιανουάριο και μετά αλλά δεν παίρνει τα αποτελέσματα που μπορεί και δικαιούται. Οι ομάδες δεν χτίζονται τον Δεκέμβριο αλλά δυστυχώς αυτό ήταν αναπόφευκτο μιας και το μικρότατο ρόστερ (17 παίκτες) δεν ήταν ικανό να τελειώσει με επιτυχία την χρονιά. Ήρθαν ποδοσφαιριστές νεαροί λόγω του γνωστού θέματος της επιτήρησης που ίσχυε  από το περασμένο καλοκαίρι. Παρ’όλα αυτά το 80% αυτών προέρχονται από την Superleague και απο τις εθνικές ομάδες. Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσα να πείσω με την παρουσία μου και τις πράξεις μου τους παίκτες που φορούν την φανέλα του Πανσερραϊκού τα τελευταία χρόνια. Κάποιοι από αυτούς ειναι μπερδεμένοι, ανασφαλείς και εσωστρεφείς. Η εμπειρία μου ως ποδοσφαιριστής ή ως τεχνικός διευθυντής στο χώρο του ποδοσφαίρου με έχει διδάξει ότι σε παρόμοιες δύσκολες καταστάσεις αυτοί που πρέπει να τραβήξουν μπροστά είναι οι πιο έμπειροι και παλιοί παίκτες της ομάδας που έχουν καλύτερα απο τους υπόλοιπους αποτυπωμένο το dna του εκάστοτε εμβλήματος. Δοκίμασα πολλούς τρόπους για να τους πείσω αλλα δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Έχει εναν ολόκληρο γύρο ακόμη και πιστεύω ακράδαντα οτι η ομάδα έχει τις δυνατότητες να πετύχει τον στόχο της βάσει του υλικού ,της δυναμικής και της ιστορίας της και το εύχομαι ολόψυχα.

Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη σε όσους αδίκησα άθελα μου αλλά και από τους οργανωμένους φίλους της ομάδας τους οποίους σέβομαι και εκτιμώ. Αυτοί είναι η ζωντανή σπίθα που θα ξεσηκώσει την πόλη των Σερρών και θα ξαναγεμίσει το Δημοτικό Γήπεδο.

Θελω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον κ.Αμανατίδη και τους συνεργάτες του, τον κ.Χαραλαμπίδη παρ’ όλη την σύντομη συνεργασία που είχαμε καθώς και όλους τους συνεργάτες μου στα γραφεία της ομάδας.

Εύχομαι ο Πανσερραϊκός να πετύχει τον στόχο του και αυτή η επιτυχία θα έρθει μόνο με ενότητα συσπείρωση ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.

 

Μετά τιμής Θωμάς Κυπαρίσσης