ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Παραιτήθηκε και ο Νίκος Αβραμάκης (επιστολή)-Σε αναμονή για την απάντηση για Στέβιτς

Οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός είναι ραγδαιες. Μείνετε στο FONH.GR για όλα τα τελευταία νέα.

Χθες Τρίτη έγινε γνωστό πως ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ομάδας Νίκος Αβραμακης αποτελεί παρελθόν και αυτός. Το ντόμινο των παραιτήσεων συνεχίζεται στην ΠΑΕ μετά τους Παναγιώτη Γιαννόπουλο (Αντιπρόεδρο) Χρήστο Στοιδη (υπεύθυνου επικοινωνίας) και Αθανασίας (Σούλα) Χορτομαρη (γραμματέας).

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι RED LIONS – Διαβάστε την σε άλλο άρθρο του FONH.GR

Ο ίδιος ο κ.Αβραμάκης έστειλε και επιστολή παραίτησης στην οποία αναφέρει.

«ΚΥΡΙΟΙ,

ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΥΠΟΒΑΛΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΙΣΧΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΠΑΙΧΤΕΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ.  ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ»

Το μεσημέρι της Τρίτης συγκεντρώθηκαν παίκτες και τεχνική ηγεσία στο γήπεδο μετά από πενθήμερο ρεπό και δεν εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Βούρτσης. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν εκεί και μίλησε με τους αρχηγούς της ομάδας. Δεν έγινε η προπόνηση της ομάδας οι παίκτες έκαναν αποχή.

Και όλα αυτά ενώ περιμένουν όλοι την απόφαση της διοίκησης της Ραντνίσκι Κρακουγιεβατς η οποία ακόμα δεν έχει έρθει. Και ο πατέρας του Μποριβογιε Ρίστιτς στις διαπραγματεύσεις με το Γερμανικό Fund. Τους ζητούν να πάρουν ένα ποσό που όπως γράψαμε χθες αντιστοιχεί στις 50.000 ευρώ και να υπογράψουν ένα χαρτί που να αναφέρει ότι παραιτούνται από την απαίτηση των 330.000 ευρώ.