ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Νέα επιστολή προς ΟΠΑΚΠΑ

Διαβάστε τη νέα επιστολή που απέστειλε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός προς το Δ Σ του ΟΠΑΚΠΑ και αφορά την συντήρηση του δημοτικού γηπεδου.
Προς Το Διοικητικό Συμβούλιο του

ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Σερρών

Αξιότιμοι Κύριοι,

Σε συνέχεια του από 28.11.2017 εγγράφου που λάβαμε από τον Γεωπόνο και υπεύθυνο συντήρησης του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών κ. Νικόλαο Σμυρίδη , θα θέλαμε να σας εκθέσουμε τους προβληματισμούς μας σχετικά με τη χρήση του χλοοτάπητα από την τοπική ομάδα ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ την Κυριακή 3/12/2017.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τα έξοδα συντήρησης του χλοοτάπητα του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών , τα οποία δεν είναι ουκ ολίγα, προκειμένου να εξασφαλίσει στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της έναν άριστο και ασφαλή αγωνιστικό χώρο όπως αρμόζει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Δεδομένου ότι , όπως αναφέρει και ο κ. Σμυρίδης στο έγγραφό του , πραγματοποιήθηκαν ήδη σε διάστημα τεσσάρων [4] ημερών δύο [2] επίσημοι αγώνες [25.11.2017 & 28.11.2017] και επειδή ο χλοοτάπητας έχει ήδη επιβαρυνθεί πολύ και χρειάζεται αποθεραπεία για τις επόμενες δέκα ημέρες, παρακαλούμε όπως λάβετε σοβαρά υπόψη σας τη ζημία που θα προκληθεί στον αγωνιστικό χώρο , η οποία μπορεί να είναι και ανεπανόρθωτη , και αποτρέψτε τη διεξαγωγή του αγώνα την Κυριακή 3/12/2017 μεταξύ των ομάδων ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ.

Επίσης θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 δεν έχει ουδεμία αντίρρηση να διεξαχθούν ορισμένοι αγώνες της τοπικής ομάδας στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών , όταν και όποτε οι συνθήκες το επιτρέπουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας ότι οι συνθήκες σαφώς και δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή 3ου αγώνα σε διάστημα μίας εβδομάδας στον ίδιο αγωνιστικό χώρο, λαμβάνοντας υπόψη φυσικά και τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

Τέλος πιστεύουμε και ευελπιστούμε ότι θα επικρατήσει η λογική και η σύνεση από όλες τις πλευρές και θα παρθεί η σωστή απόφαση για την προφύλαξη του χλοοτάπητα του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών , διαφορετικά θα πρέπει η κάθε πλευρά να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν , δεδομένου ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 δεν μπορεί να επιβαρυνθεί και άλλο οικονομικά και να πληρώνει ακριβά ένα γήπεδο για να το έχει σε άριστη κατάσταση και άλλοι να το καταστρέφουν.

Ευχαριστούμε και παρακαλούμε για τις δικές σας απαραίτητες ενέργειες.

Με τιμή

Για την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964

Ο Αντιπρόεδρος

Γιαννόπουλος Παναγιώτης