ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Με χαμηλούς τόνους και χωρίς πολύ κόσμο (φωτό)

Η προπόνηση του Πανσερραϊκού ήταν ανοικτή χθες Δευτερα στο κοινο, όμως ο κόσμος ήταν πολύ λίγος σε σχέση με άλλες αγωνιστικές περιόδους.

Διαβαστε σε άλλο άρθρο του FONH.GR τις δηλώσεις του εφόρου Νίκου Κατσαβακη.

Άλλωστε έγιναν πολλά μέχρι τώρα που πλήγωσαν το γόητρο της ομάδας και θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στο δημοτικό γήπεδο περίμεναν την ομάδα ο έφορος Νίκος Κατσαβάκης, ο γιατρός και έφορος του μπάσκετ Θάνος Μηλουσης και το τεχνικό τιμ.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα παίκτες και προπονητής Σάκης Αναστασιάδης βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου Σερρών για προπόνηση.

Λιγοστος κόσμος στις κερκίδες χωρίς διάθεση για συνθήματα όσοι οργανωμένοι προσήλθαν,  παρακολούθησαν την προπόνηση της Δευτέρας, ενώ η ομάδα έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη Παρασκευή. Κάτω στην φωτογραφια το τεχνικό τιμ οι Νίνο Μιλενκοβιτς, Σάκης Ζλατκος, Σάκης Αναστασιάδης, Δημήτρης Μουρας.

Οι νέοι παίκτες ήταν οι Γιψργος Παπαβασιλείου, Γιαννης Νέδος, Αγγελος Κουτλας, Κωστας Μπάρδας και οι τερματοφύλακες Χρηστος Γιαννακιδης, Βασιλης Κασσιμης αλλά και οι Θωμας Μακουσης και Στεφανος Πέτρου. Το υπόλοιπο ρόστερ ήταν παίκτες από την δεύτερη ομαδα. 4-5 παίκτες ήταν υπό δοκιμή.

Δείτε φωτό απο την προπόνηση. Αρνητική εντύπωση προκάλεσε και φαίνεται σε όλες τις φωτογραφίες ο κακος αγωνιστικός χώρος….

Στην προπόνηση βρέθηκε και ο Χρήστος Αρχοντιδης.