ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κορακης: «Κάναμε λάθος στην υπόθεση Στέβιτς»

Ο Χρήστος Κορακης μετά από πολύ καιρό προχώρησε σε δηλώσεις και μίλησε στον Βασίλη Αναστασιάδη και την ΕΡΑ Σερρών.

Ανακοίνωση από τους RED LIONS-Παραιτήθηκε ο Αβραμακης. Διαβάστε τα σε άλλο άρθρο του FONH.GR

Διαβάστετι είπε.

Για πρώτη φορά αποκάλυψε πως το όνομα του νέου επενδυτή είναι του Δημήτρη Χηρίδη (παλαιότερα είχε ασχοληθεί με Καλαμαριά, Δόξα Δράμας και την Γλυφάδα). «Στην αρχή μιλούσα με κάποιον που μου έλεγε πως λέγεται Νικόλας Ρόμπερτς, όταν πήγαμε στην Γερμανία με τον κ.Καμηλαλη μας συστήθηκε ως Δημήτρης Χηρίδης, μέχρι τότε δεν τον ήξερα προσωπικά. Του είχαμε πει πως η ομάδα οφείλει 240.000 ευρώ και με κάτι αφαιρέσεις ήταν πολύ λιγότερα. Πήρε την ομάδα αλλιώς αν δεν ερχόταν θα ήμασταν τοπικο τώρα. Δεν στηρίχτηκε και αυτή η διοίκηση, όπως και η δική μας από ολους».

Για την περιβόητη υπόθεση Στέβιτς:

«Στην υπόθεση του Ντούσαν Στεβιτς έγιναν πολλά λάθη, εμείς κάναμε το λάθος τοτε στον Βώλακα και στην προετοιμασία, όταν ο  προπονητης Παναγιωτης Διλμπερής είπε θέλω τον παίκτη όταν δοκιμαστηκε. Μας έφεραν όλα τα χαρτιά και έλειπε ένα για να γίνει η μεταγραφη. Έπρεπε το χαρτί που μας έδωσε ο κ.Μλαντεν Φορτουλα που ηταν σημαντικο να το αξιολογήσουμε καλύτερα. Η Σούλα (εννοεί την γραμματέα την κα Χορτομαρη) είναι πολύ έμπειρη σε αυτά. Ο Άρης Μουσιωνης (πρωην Βουλευτης Ν Σερρων ) με διασυνδέσεις στην Σερβια, πήγε στο Βελιγράδι (επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας) και μίλησε μαζί τους  και εχει οαει και ο δικηγορος Ακης Τρεντσιος. Λέγαμε θα λυθεί το θέμα αλλά δεν δώσανε τα λεφτά το παράβολο για το CAS, γιατί δεν είχε βγει η απόφαση τοτε τέλη καλοκαιριού. Είχαμε πάει στο Βελιγράδι είναι μια ομάδα του Δήμου που έχει χρεη, αλλά έχει Γερμανούς δικηγόρους που χειρίζονται το θέμα.

Μας είπαν ότι η νέα διοίκηση θα αναλάβει το θέμα, δεν έκαναν κάτι. Με τον κ.Βουρτση έχω βρεθεί πολλές φορές όλο αυτό το διάστημα».