ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: «Καίει» ακόμα του Στεβιτς, καθησυχαζει η ΠΑΕ

Η φωτιά που έχει ανάψει εδώ και καιρό  στο θέμα του Ντούσαν Στεβιτς δεν φαίνεται να έχει σβήσει ακόμα. Το ποσό που αναμένεται να επιδικαστεί ίσως δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα.Το FONH.GR αναζήτησε τον δικηγόρο Άκη Τρεντσιο, ο οποίος δεν απάντησε. Εξάλλου αυτός και η προηγούμενη διοίκηση χειριζόταν το θέμα. Ούτε που θέλουν να σκέφτονται στην ΠΑΕ το ποσό των 320.000 ευρώ για τροφεια στον παίκτη και την Ραντνίσκι. Θέλουν τον Δεκέμβριο να μπορεί η ομάδα να κάνει μεταγραφές και να σταματήσει η απαγόρευση που ισχύει τώρα.

Η ΠΑΕ με βάση και άλλα δημοσιεύματα έβγαλε ανακοίνωση και αναφέρει,

«Λόγω κάποιων δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με το θέμα των υποτιθέμενων τροφείων του Dusan Stevic,θέμα για το οποίο έχουμε προσφύγει στο CAS και αναμένουμε την κατά 99% δικαίωση μας σύμφωνα με τον εξειδικευμένο νομικό μας, είναι τελείως αποκομμένο και άσχετο με το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας.
Το πλάνο της ομάδας μας για τον Δεκέμβριο προχωράει κανονικότατα.
Αυτά για να ξεκαθαρίζουμε πράγματα και καταστάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν αμφιβολίες στους φιλάθλους μας και να δημιουργούν αρνητικό κλίμα γύρω απ’την ομάδα μας. #fake_news #συσπείρωση». #χτυπήστε_το_Λιοντάρι_δεν_σας_βλέπει