ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Θέμα με Τζέσι Φουσού

Η προετοιμασία του Πανσερραϊκού συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και η ομάδα είναι έτοιμη για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Το που θα γίνει ακόμα δεν έχει τελικά καθοριστεί αν θα είναι δηλαδή στο Άγκιστρο ή στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό. Ο προπονητής Σάκης Αναστασιάδης ρίχνει το βάρος στην φυσική κατάσταση και στο τρέξιμο στις πρώτες προπονήσει και με ασκήσεις με την μπάλα.

Θέμα προέκυψε με τον Γάλλο μέσο Τζέσι Φουσού Λάντο που παραμένει στον αέρα η παραμονή του στην ομάδα. Ο παίκτης ισχυρίζεται πως δεν είχε ενημερωθεί για το πότε ξεκινά προετοιμασία, όμως και ο ίδιος δεν έφερε πρόταση ούτε από την Μάλτα, ούτε από ομάδα της Κύπρου. Γίνονται συζητήσεις με τον μάνατζερ του τον Πιέρ Ισά για να αποδεσμευτεί από την ομάδα, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Από την άλλη πλευρά, ως γνωστόν και μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Κωνσταντίνου ΝΙκόλτσιου, οι μεταγραφές της ομάδας πρόκειται να είναι πολύ λίγες από εδώ και στο εξής.

Πάντως, ο Βασίλης Χατζηδίμπας αναμένεται να είναι ο επόμενος παίκτης της ομάδας. Ο 20χρονος που αγωνίζεται ως αμυντικός βρισκόταν στον Ηρακλή, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Πιερικό. Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την συνεργασία της με την εταιρεία Makron για το θέμα του ιματισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

φωτο.: www.panserraikos1964.gr