ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Δεν τα βρίσκουν για την ώρα Καραθανάσης-Ερασιτεχνης (φωτό)

Δεν υπάρχει μέχρι τωρα συμφωνία μεταξύ του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού με τον Σερραίο επιχειρηματία Χρήστο Καραθανάση, για το ποδοσφαιρικο τμήμα.

Αιτία το ζήτημα των ακαδημιών που δεν λύθηκε μεταξύ των δύο πλευρών. Ο κ.Καραθανασης θέλει από τώρα τον έλεγχο των ακαδημιών, ενώ υπάρχει συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Ερασιτέχνης για αλλά 5 χρόνια με τον Πηγασο.

Μετά από συζήτηση το πρωί και πάλι 2 ωρων αποχώρησαν….

Γίνονται μέχρι το βράδυ συζητήσεις έτσι ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία ή όχι. Ο χρόνος πάντως πιέζει επικίνδυνα την ομαδα. Μέχρι 6 Αυγούστου πρέπει να δηλώσει στο Κυπελλο η ομάδα και μέχρι 13 στο πρωταθλημα Γ’ Εθνικης.

Διαβάστε στο FONH.GR το χρονικό και τι συζητήθηκε:

Ο Χρηστος Καραθανασης προσήλθε στα γραφεία του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού στις 11.00 το πρωί μαζί με τους συνεργάτες του Ιορδάνη Καπλανιδη, Μιχάλη Τσιωτσιαλα και τους δικηγόρους Γιώργο Ζιώγα και Βαγγελη Χατζηιωάννου. Τον υποδέχτηκαν απο πλευρας Ερασιτεχνη ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Καλαϊτζιδης, ο Χρήστος Πυρινης και η Κατερίνα Εμμανουηλίδου.

Για τα γήπεδα συζητησαν εκτός απο το Δημοτικο γηπεδο όπου θα υπαρξει συννενοηση με τον ΟΠΑΚΠΑ, ανθρωποι του Ερασιτέχνη έχουν κάνει μια επαφή με τον Δήμαρχο Σερρών για το γήπεδο Ε στο Πάρκο Ομόνοιας για τις προπονήσεις.

Προτάθηκε από τον Ερασιτέχνη μεσω της συμβασης διάρκεια 2 αγωνιστικές περιοδους μέχρι τις 31/5/2020 με δυνατότητα ανανέωσης. Τελικά συμφώνησαν 3 μήνες πριν την λήξη της εγγυητικής επιστολής, αυτή θα αποφασιστεί αν θα ανανεώνεται από τις δύο πλευρες. Στην συνεχεια συζητήθηκε το θέμα των ακαδημιών όπου υπήρξαν εντάσεις και διαφωνίες.