ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ανακοίνωση για την διαιτησία, πήρε Χατζητερζογλου

Ανακοίνωση για την διαιτησία του κ.Μαρκαντωνατου από την Αχαία για τον αγώνα με την Καλλιθέα, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Διαβάστε τι αναφέρει αναλυτικά.

«Σαν ΠΑΕ δεν είμαστε συνηθισμένοι να ασχολούμαστε και να σχολιάζουμε τα της διαιτησίας αλλά η χτεσινή «παράσταση» του κ.Μαρκαντωνάτου δεν μας επιτρέπει να μείνουμε βουβοί. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο διαιτητής αλλοίωσε το αποτέλεσμα μη σφυρίζοντας δύο πεντακάθαρα πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και κιτρινίζοντας 6 παίκτες μας η ανακοίνωση αυτή γίνεται για να μην ξανασφυρίξει ο ίδιος αυτός άνθρωπος παιχνίδι μας και για να εξαλειφθεί από το μυαλό οποιουδήποτε άλλου διαιτητή να σφυρίξει την ομάδα μας με τον τρόπο που έκανε ο κ.Μαρκαντωνάτος. Υπομονή τέλος».

Στα μεταγραφικά, η ομάδα απέκτησε τον Οκαν Χατζητερζογλου. Διαβάστε την ανακοίνωση.

«H ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει τον δανεισμό από τον ΑΟ Ξάνθης του ταλαντούχου, εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ελπίδων, στόπερ Οκάν Χατζητερζόγλου μέχρι το καλοκαίρι».

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη την Τετάρτη (15.00) στο δημοτικό γήπεδο Σερρών. Διαιτητής ο κ.Λαζαρος Φωτιάς από την Ένωση Πέλλας, με βοηθούς τους Κεσίσογλου (Πελλας), Νταβελος (Μακεδονίας).4ος ο κ.Τεβεκελης Μακεδονίας.