ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Αγώνας δρόμου για χρήματα από ΠΑΕ – Στα όρια τους οι παίκτες

Δείτε παραπάνω μέσω της ΕΡΤ-3 τις φάσεις του αγώνα, καθώς και τα γκολ.

Η νίκη κόντρα στην Σπάρτη με 3-1 επισκιάστηκε στον Πανσερραϊκό από σοβαρά ζητήματα που έχει να λύσει η ομάδα. Από την μια οι τρέχουσες οφειλές που πρέπει να πληρώσει η ομάδα άμεσα και από την άλλη το γεγονός πως κόπηκε ο φάκελος από την Επιτροπή αδειοδότησης και υπάρχει κίνδυνος για τιμωρία και αφαίρεση 3 βαθμών. Βέβαια με τη νίκη κόντρα στην Σπάρτη η ομάδα έφτασε στην 12η θέση με 28 βαθμούς, ωστόσο αν ισχύσει η τιμωρία όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, τότε θα πάει στους 25 βαθμούς. Μαζί με τον Πανσερραϊκό κινδυνεύουν και άλλες ΠΑΕ να τις αφαιρεθούν βαθμοί. Θα γίνει έφεση από την ΠΑΕ, όμως θα λύσει το ζήτημα? Πάντως και στην δεύτερη φάση της επιτηεπιτή υπάρχει νέο -3 αν δεν λυθεί το θέμα.

Όμως αυτό δεν είναι και το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει. Η διοίκηση κάνει αγώνα δρόμου από το πρωί να βρει χρήματα για να πληρώσει πολλά ανοικτά ζητήματα που υπάρχουν στην ομάδα. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Βούρτσης σε συνεργασία με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναγιώτη Γιαννόπουλο, είχε αλλεπάλληλες επαφές για να καλυφθούν υποχρεώσεις της ομάδας και να μην αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα. Η ΠΑΕ δεν πλήρωσε, αλλά δόθηκαν υποσχέσεις μέχρι την Παρασκευή. Ακούστηκε για χορηγιχ στην φανέλα.

Το παρόν έδωσαν στα γραφεία της ΠΑΕ και λίγο πριν την συνέντευξη και παλιοί διοικούντες, όπως οι Καμήλαλης, Βλάχος, Ιλανίδης, Κουρτίδης.

Στα όρια τους είναι και τεχνική ηγεσία και παίκτες της ομάδας με τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδης και τον Γιώργο Κάκκο, να κάνει έκκληση να λυθούν τα προβλήματα της ομάδας.

Διαβαστε παρακάτω τι είπε ο προπονητής της ομάδας.

«Ήταν ένα καθοριστικό ματς για εμάς, μετά από έξι βαθμούς που πήραμε άνευ αγώνος. Είναι πολύ καθοριστικά τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια για την σωτηρία της ομάδας. Ξεκινώντας με το ματς με τη Σπάρτη είχαμε αρκετές ημέρες για δουλειά, αλλά πιστεύω πως δίκαια κερδίσαμε, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τα παιδιά, έβγαλαν πολλά πράγματα στο γήπεδο και το σκορ μας αδικεί. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν πιεσμένοι πολύ, θέλαμε το παιχνίδι αυτό πολύ και μετά από καιρό περάσαμε τη ζώνη του υποβιβασμού. Αξίζουν πολλά αυτά τα παιδιά και εύχομαι κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα να λυθούν ώστε να πάρουν δύναμη, να συνεχίσουμε και να σώσουμε την ομάδα γιατί δεν του αξίζει του Πανσερραϊκού να βρίσκεται εδώ πέρα, είναι βαριά η φανέλα και το μεγάλο σήμα. Τα παιχνίδια αρχίσουν να λιγοστεύουν και ειδικά εδώ μέσα δεν έχουμε περιθώριο απώλειας. Πρέπει να κάνουμε το 6×6 για να σωθούμε».

Όλα αυτά, ενώ πέρασαν 5 χρόνια από τον θάνατο του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Πέτρου Θεοδωρίδη. Πριν τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του από όλους τους παίκτες και διαιτητές. Παλιοί διοικούντες και συνεργάτες του εκλιπόντους παράγοντα το μεσημέρι σε εκκλησάκι στο γήπεδο του Αεροδρομίου εκεί που αγωνίζεται η ομάδα Serres 1800, τέλεσαν τρισάγιο στην μνήμη του με δική τους πρωτοβουλία.