ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Έρχεται ο Βούρτσης και προχωρά σε αλλαγές

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Αντώνης Βούρτσης αναμένεται να έρθει στις Σέρρες τις επόμενες ημέρες από το Παρίσι όπου βρίσκεται και μαζί ενδέχεται να αλλάξει πολλά πράγματα στα διοικητικά. Πιο συγκεκριμένα, με βάση τις τελευταίες αποχωρήσεις διοικητικά, πρέπει να ενισχύσει με νέα πρόσωπα την ΠΑΕ. Έφυγαν οι Κυπαρρισης, Αιβαζιδης, Σαββιδης αλλά και ο Διευθυντής Οικονομικών Σάββας Τερζόπουλος, αλλά δεν αντικαταστάθηκαν με άλλα άτομα. Στο τεχνικό τιμ ήρθε ως βοηθός προπονητή ο Πέτρος Στοιλας.

Συζητά όλες αυτές τις ημέρες με νέα πρόσωπα που αναμένεται να μπουν και στο διοικητικό σχήμα.

Στο αγωνιστικό μέρος βλέπει ο κ.Βούρτσης πως υπάρχουν απώλειες όπως ο τραυματισμός του Δημήτρη Γκούρτσα και η ομάδα κάνει αγώνα για την σωτηρία τις επόμενες κρίσιμες αγωνιστικές. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες δεν αποκλείεται να ξεμπλοκάρει κάποιους από τους τέσσερις παίκτες που βρίσκονται σε καραντίνα εδώ και καιρό. Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσιμικας, Ρουτσης οι παίκτες που είναι εκτός.

Η ομάδα θα πάρει και αυτή την εβδομάδα τους βαθμούς στα χαρτιά από τη Βέροια με 0-3 άνευ αγώνα και θα πάει στους 25 βαθμούς. Μετά ακολουθούν τα δύο εντός έδρας ματς. Mε την Σπάρτη την Μεγάλη Τετάρτη και μετα με τον ΑΟΧ / Κισσαμικο, όπου θέλει μόνο νικες.

Στο μεταξύ αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο Δημήτρης Γκούρτσας μετά τον τραυματισμό του την προηγούμενη εβδομάδα στο φιλικό με την Κ20 του ΠΑΟΚ και την ρήξη χιαστών που υπέστη.