ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Έκοψαν την πίτα, ποιοι κέρδισαν τα φλουριά (φωτό)

Την πρωτοχρονιάτικη της πίτα έκοψε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στα γραφεία της ομάδας, για τη νέα χρονιά που όλοι περιμένουν να είναι καλύτερη σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό τμήμα και τα διοικητικά.

Η εκδήλωση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία των διοικούντων της ομάδας, τεχνικού τιμ και σύσσωμο το ρόστερ από την πρώτη και δεύτερη ομάδα,
Στην πρώτη πίτα που κόπηκε από τον γενικό αρχηχό της ομάδας Θωμά Κυπαρίσση το φλουρί έπεσε στο γήπεδο του Πανσερραϊκού. Στην συνέχεια μοιράστηκαν πιτάκια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πρώτης ομάδας και το φλουρί κέρδισε ο νεαρός παίκτης Αριστομένης Τζιτζικαλάκης. Στην δεύτερη πίτα που κόπηκε για λογαριασμό της δεύτερης ομάδας το φλουρί κέρδισε ο νεαρός τερματοφύλακας Γιώργος Ορνιθάς.


Το παρόν έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που ήρθαν στην ομάδα τον Ιανουάριο και πρόκειται για τους Αναστασόπουλο, Ορφανίδη, Κρητικό, Πολίτη, Κάκκο, Ρούσσο αλλά και οι ξένοι που ενσωματώθηκαν πρόσφατα οι Ναζίμ και Ν.Νομό.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν αρκετοί παλαίμαχοι της ομάδας που ήταν προσκεκλημένοι, οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.