ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Μπελάδες με Στεβιτς

Φιρμάνι» και… φουρτούνες από το πουθενά φαίνεται πως προέκυψαν για τον Πανσερραϊκό. Η πρώτη ομάδα του Ντούσαν Στέβιτς, η σερβική Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς, φέρεται να έκανε καταγγελία στη ΦΙΦΑ για τα «λιοντάρια», αξιώνοντας ποσό ως τροφεία για τον παίκτη, που είχε πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο εκτός συνόρων στους Σερραίους, σύμφωνα με δημοσίευμα της «ARENA PRESS»!

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται ήδη να έχουν λάβει… προειδοποιητικό χαρτί από την ΦΙΦΑ και αν δεν υπάρξει ρύθμιση χρέους υπάρχει σοβαρός κίνδυνος (υπάρχει αυστηρότητα σε τέτοιες περιπτώσεις)!

Το κακό είναι ότι η Ραντνίτσκι (που πήρε περίπου τροφεία κάποτε για τον Λούκα Μιλοβόγεβιτς, πρώην του Ολυμπιακού) φέρεται να τα έχει… σπάσει με τον Στέβιτς (γιατί ο τελευταίος εμφανίζεται να έκανε προσφυγή) και την «κόντρα» ίσως… πληρώσει ο Πανσερραϊκός, αν δεν υπάρξει μεγαλύτερη ελαστικότητα και διαλλακτικότητα.

Η ομάδα του Κραγκούγεβατς δείχνει… δύσπιστη για δόσεις, αφού το ποσό (αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα ελληνικής ομάδας Φούτμπολ Λιγκ, δυσανάλογο της αντικειμενικής τωρινής αξίας του παίκτη…) δύσκολα θα καλυφθεί από μια ομάδα που δεν έχει υπογράψει… συμβόλαιο ότι τα επόμενα χρόνια δεν θα πτωχεύσει ή δεν θα βρεθεί σε ερασιτεχνική κατηγορία.

«Υπάρχει όντως ένα θέμα με τον Στέβιτς, θα το λύσουμε. Δεν ανησυχούμε, δεν είναι σοβαρό» σχολίασε στην «ΑRENA PRESS» ο μεγαλομέτοχος, Χρήστος Κοράκης, που προσπαθεί να βρει άκρη μέσω του ατζέντη του, Μλάντεν Φορτούλα. O τελευταίος επιβεβαίωσε επίσης στην «Α» τους… μπελάδες που προέκυψαν, δηλώνοντας αισιόδοξος για επίλυση του ζητήματος, ενώ ουδείς επιβεβαίωσε το… ιλιγγιώδες ποσό που κυκλοφόρησε ως ανεπιβεβαίωτη φήμη (περί τις 300.000 ευρώ!).

Πηγη www.arenafm.gr