ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Επέστρεψε ο Δημήτρης Γκούρτσας

Σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο ήρθε στον Πανσερραϊκό η επιστροφή του Δημήτρη Γκούρτσα στην ομάδα, που αποτελεί και την πρώτη κίνηση την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 26χρονος Σερραίος στην καταγωγή επιθετικός από το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, συμφώνησε σε όλα με τον Πανσερραϊκό και επέστρεψε μετά από 4 και πλέον χρόνια. Μάλιστα οι φήμες περί επιστροφής του είχαν αρχίσει από την πρόσφατη αποχώρηση του από τον Αιγινιακό. Ο ίδιος περιχαρής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την επιστροφή όπως τόνισε στην ομάδα που μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ξεκίνησε από τον Βισαλτιακό, ήρθε το 2008 στον Πανσερραϊκό, ενώ αγωνίστηκε σε Λάρισα, Τύρναβο, Παναχαϊκή και Αιγινιακό.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του τέρματα που πέτυχε πριν λίγα χρόνια με τον Πανσερραϊκό ήταν αυτό με τη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδος το 2009, 21 Ιανουαρίου το ματς, όταν και με το δικό του τέρμα προς το τέλος του αγώνα, τα λιοντάρια πέρασαν στην επόμενη φάση του θεσμού. Εκείνη την χρονιά είχε 13 παρουσίες στο πρωτάθλημα της Σούπερλιγκα.

Από την άλλη πλευρά, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και μετά τα Χριστούγεννα παίκτες και τεχνική ηγεσία επέστρεψαν στις προπονήσεις. Αυτές τις ημέρες μπορεί να έχουμε διακοπή του πρωταθλήματος, ωστόσο ακολουθεί το ματς με τον Αχαρναϊκό, που θα γίνει στις 4 Ιανουαρίου του νέου έτους.