Παιρνει 2.500€ & αδιαφορεί για τις Σερρες η Νοτοπουλου

Ο διορισμός της επικεφαλής στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, της άπειρης και νεαρής κ.Κατερίνας Νοτοπούλου συνοδεύτηκε με ελπίδες ορισμένων πως θα ήταν η «απευθείας γραμμή» με τον Πρωθυπουργό Αλ.Τσιπρα. 

Η κα. Νοτοπούλου διορίστηκε από 23.11.2016 στη θέση της «Προϊσταμένης στο Γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού». Όπως αναφέρει στο ΦΕΚ που φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα «Οι μηνιαίες αποδοχές της είναι ίσες με το σύνολο των κάθε είδους αποδοχών που αντιστοιχούν κάθε φορά στον 1ο βαθμό της κατηγορίας ειδικών θέσεων».

 

Μισθός 2.500 ευρώ

Όπως προβλέπεται από την εγκύκλιο 2/1015/ΔΕΠ (5-1-2016) για το μισθολόγιο στο Δημόσιο, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, κ. Γιώργου Χουλιαράκη, ο μισθός «ειδικών θέσεων 1ου βαθμού διαμορφώνεται ως εξής:

«Με τις διατάξεις της παρ. 7 ορίζεται ότι οι μηνιαίες αποδοχές των προϊσταμένων των ειδικών γραφείων της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού, είναι ίσες με αυτές των υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων 1ου βαθμού. Δηλαδή ο βασικός μισθός τους ορίζεται στο ποσό των 1.960 € μηνιαίως, ενώ παράλληλα δικαιούνται και το επίδομα θέσης ευθύνης της υποπ. αγ της περ. α της παρ. 1 του άρθρου 16 (600 €)». Συνολικά δηλαδή ο μισθός θα υπερβαίνει τα 2.500 ευρώ. 

Αδιαφορία…

Η κ.Νοτοπουλου δεν έχει κάνει τίποτε για τα προβλήματα του Ν.Σερρων, αλλά και κανείς δεν την προσέγγισε για να της τονίσει τις αδυναμίες… Με τόσα χρήματα που παίρνει το μήνα θα περίμενε κανείς να κάνει ουσιαστικές κινήσεις για να δικαιολογήσει την υψηλοβαθμη θεση της. Για την Αμφίπολη τι έκανε η κ.Νοτοπουλου; Ας μας απαντήσει κάποιος και να μας δικαιολογήσει την θέση της…