Ο χειρότερος δρόμος – Εντονες αντιδρασεις των οδηγων – Εικόνες

Μας ρεζιλευει ο δρόμος προς Σιδηρόκαστρο & αντιστροφα

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των οδηγών που περνούν καθημερινά τον …χειρότερο δρόμο της Ευρώπης. Ένας δρόμος που συνδέει την Ελλάδα με ξένες χώρες και μας κάνει ρεζίλι στους ξένους επισκέπτες και όχι μόνο…

Λακκούβες που μοιάζουν με… Σεληνιακούς κρατήρες! Απαράδεκτος δρόμος για έναν οδηγό που αναγκάζεται να κάνει ζιγκ ζαγκ με κίνδυνο την ζωή του και των άλλων οδηγών. Αρκετοί έχουν πάθει ζημιά στα αυτοκίνητα τους και έχουν αγανακτήσει με την αδιαφορια των υπευθύνων. Στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζεται έντονα η αγανάκτηση των οδηγών.

Carglass Καρπουχτσης: Νέα προσφορά μέχρι 28 Φεβρουαρίου! Μάθετε περισσότερα

Επιτέλους λύση!

Λύση σε ένα καίριο πρόβλημα που έχει σχέση με την οδική ασφάλεια δρομολογείται εντός των ημερών. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει ο διαγωνισμός της δημοπρασίας για την ανακατασκευή τμήματος της κάθετου της Εγνατίας Οδού που βρίσκεται επι σερραϊκού εδάφους. Πρόκειται για το προβληματικό, ακατάλληλο και άκρως επικίνδυνο τμήμα της καθέτου της Εγνατίας Οδού που ξεκινά από τον ανισόπεδο κόμβο του Χριστός και καταλήγει έξω από το χωριό Κάτω Αμπέλα, λίγο πριν τον κόμβο του Σιδηροκάστρου. Το έργο ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ , τελικώς, θα χρηματοδοτηθεί από κεφάλαια της «Εγνατίας Οδού». Προβλέπει την αποκατάσταση του οδοστρώματος, με την εφαρμογή νέου ασφαλτοτάπητα και προς τις δυο κατευθύνσεις, συνολικού μήκους δέκα χιλιομέτρων. Με βάση το χρονοδιάγραμμα ο ανάδοχος εργολάβος πρόκειται να εγκατασταθεί τον Μάιο του 2018 και μέσα στο διάστημα του καλοκαιριού θα περατώσει το έργο. Τον Μάιο η κατασκευή των Διοδίων στο Στρυμονικό Επίσης σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το «Σ.Θ.» από τον διευθυντή Συντήρησης και Λειτουργίας της Εγνατίας Οδού Μιλτιάδη Μπούγαλη έχει διεξαχθεί η δημοπρασία για την λειτουργία, Συντήρηση και Κατασκευή Διοδίων που προβλέπει μεταξύ των άλλων και την κατασκευή μετωπικών Διοδίων στο Στρυμονικό. Τα διόδια θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται τον Μάιο του 2018, ένα χιλιόμετρο μετά τον κόμβο του Στρυμονικού, με κατεύθυνση προς την Θεσσαλονίκη. Με βάση το χρονοδιάγραμμα τα διόδια αναμένεται να λειτουργήσουν στις αρχές του 2019.

 

Πηγή: sertharros.gr