Ο Τσίπρας ανέβασε βίντεο με το Πρωθυπουργικό γραφείο που κλείνει ένα χρόνο

Δείτε εδώ το βίντεο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ

Βίντεο για τον ένα χρόνο λειτουργίας του γραφείου Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ο Αλ. Τσίπρας.

«Ένα χρόνο από την ίδρυση του, το γραφείο του Πρωθυπουργού έφερε πιο κοντά την κεντρική εξουσία στη Θεσσαλονίκη. Αλλάξαμε την ατζέντα της πόλης, με έμφαση στις υποδομές και στοχευμένες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών» αναφέρει στο σχόλιο του ο Πρωθυπουργός.

Στο βίντεο γίνεται αναφορά στο έργο του γραφείου και ειδικότερα στην ενίσχυση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, στους αγώνες που δικαιώνονται για τα πρώην στρατόπεδα Παύλου Μελά και Κόδρα που αποδίδονται στην τοπική κοινωνία, στην από-ιδιωτικοποίηση του ΟΑΣΘ, στην ενίσχυση της ΕΥΑΘ, στην κοσμοπολίτικη ΔΕΘ, στο λιμάνι και το νέο αναπτυξιακό σχέδιο, στα κτήρια της πρώτης προβλήτας σε δημόσια χρήση, στην επανεκκίνηση των έργων στο Μετρό και την επέκτασή του στις δυτικές συνοικίες της πόλης, στην αναβάθμιση του διπλωματικού ρόλου της Θεσσαλονίκης.

«Το Πρωθυπουργικό γραφείο κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας. Έκανε πολλά! Και συνεχίζει» αναφέρεται στο τέλος του βίντεο που κλείνει με την Κατερίνα Νοτοπούλου και την ομάδα της σε πρώτο πλάνο να συνεδριάζει και τον Πρωθυπουργό να ακούγεται να λέει «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Πηγή Thessnews.gr