Ο Θωμάς Μαύρος τιμήθηκε από τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό στην Ομόνοια (φωτό)

Μια μεγάλη προσωπικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο Θωμάς Μαύρος έδωσε το παρόν στο 5ο Τουρνουά κατά της πείνας και της φτώχειας, που έγινε στις εγκαταστάσεις των Ακαδημιών στην Ομόνοια. Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος αποκλειστικά στο FONH.GR, για την επίσκεψη του στις Σέρρες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στις Σέρρες και βλέπω από κοντά πολλά παιδιά των Ακαδημιών να θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Μου θυμίζει τα δικά μου παιδικά χρόνια, όταν και ξεκίνησα από τα τσικό του Πανιωνίου. Μακάρι να δούμε αυτά τα παιδιά μεθαύριο να παίζουν στα Ελληνικά γήπεδα. Χθες παρουσίασα το βιβλίο μου και ήμουν καλεσμένος στα παιδιά από τον σύνδεσμο της ΑΕΚ σε μια όμορφη εκδήλωση. Έχω πολλές αναμνήσεις από τις Σέρρες και το γήπεδο του Πανσερραϊκού και ως παίκτης του Πανιωνίου και της ΑΕΚ. Φέτος η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά να πάρει δύο τίτλους και πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει, χρειάζεται τίτλους η ΑΕΚ».

Πάνω φωτό ο Θωμας Μαυρος με τον αθλητικό συντάκτη του FONH GR Κώστα Δελή.

Πολύ φιλικός και ευδιάθετος μοίρασε πολλά αυτόγραφα στα μικρά παιδιά των Ακαδημιών που ήρθαν για να παίξουν ποδόσφαιρο από όλο τον νομό.

Από τον Ερασιτέχνη Πανσερραϊκό τιμήθηκε για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ο ίδιος έδωσε βραβεία συμμετοχής σε παιδιά των Ακαδημιών.