Ο Απ. Τζιτζικώστας δεν ήρθε Serexpo, αλλα πήγε σε Έκθεση της Κατερίνης

Που ήταν ο Περιφερειάρχης Αποστολος Τζιτζικωστας την Παρασκευή το απόγευμα και γιατί δεν ήρθε στα εγκαίνια της Serexpo;

Για κάποιο λόγο ο κ.Τζιτζικωστας δεν πέρασε από την Serexpo, ενώ πήγε το Σάββατο σε Έκθεση στην Κατερίνη

 

Στα λαμπερά εγκαίνια της Serexpo δεν είδαμε τον Περιφερειάρχη Κ.Μ. κ.Αποστολο Τζιτζικωστα και η απάντηση ηταν πως την Παρασκευή έλειπε στο εξωτερικο.

Όπως μάθαμε, αλλά και όπως διαβάσαμε στην έγκριτη τοπική εφημερίδα

Η Σημερινή’

(Απόσπασμα από δημοσίευμα)

…Μετά τους χαιρετισμούς το Επιμελητήριο Σερρών τίμησε την υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Κωνσταντίνο Μίχαλο, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα (επειδή έλειπε στο εξωτερικό ο κ. Τζιτζικώστας την τιμητική πλακέτα πήρε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ.Μ., κ Παναγιώτης Σπυρόπουλος) και τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Γιάννη Μωϋσιάδη….

 

Ήταν στη Θεσσαλονίκη;

Άλλες ανεπιβεβαιωτες πηγές (τις οποίες δεν υιοθετούμε) έλεγαν πως ο κ. Τζιτζικώστας ήταν απλά στη Θεσσαλονίκη. Αν αυτό ισχύει τότε υπάρχει σοβαρο θέμα για τους διοργανωτές της Serexpo. 

Το Fonh.gr επικοινώνησε (όπως όφειλε) με στενό συνεργάτη του κ.Τζιτζικώστα ο οποίος μας ενημέρωσε πως ο Περιφερειάρχης την Παρασκευή ήταν στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Ρουμανία.

«Ο κ.Τζιτζικώστας την Παρασκευή ήταν στο εξωτερικό, στη Ρουμανία και πιο συγκεκριμένα στη συνεδρίαση της Επιτροπής των Περιφερειών και δεν μπορούσε να λείπει με αναπληρωτή».

Εάν όντως πήγε ο κ.Τζιτζικωστας στη Ρουμανία γιατί δεν ανέβασαν στην ιστοσελίδα της ΠΚΜ φωτογραφία; (Εάν υπάρχει περιμένουμε να μας την στείλουν και την δημοσιεύουμε αμέσως). Στην ιστοσελίδα βρήκαμε στις 28/9 αυτή την ανάρτηση.

Πατήστε εδώ για να δείτε

Στιγμιότυπο από Έκθεση στην Κατερίνη

 

Πέρασε το Σάββατο από την Κατερίνη

Το fonh.gr συνομίλησε με δημοσιογράφους από Κατερίνη οι οποίοι μας είπαν πως ο κ.Τζιτζικώστας ήρθε στην 8η Εμποροβιοτεχνικη Εκθεση Πιεριας αργά το βράδυ του Σαββάτου μιας και νωρίτερα ήταν σε έναν Γάμο.

Δείτε παρακάτω ρεπορτάζ από Pieria TV

Ήρθε στην Αμφίπολη για την επίσκεψη του ΠτΔ και πάλι δεν πέρασε από την Serexpo

 

Ήταν στην Αμφίπολη & δεν ήρθε στις Σέρρες για την 3η Serexpo

Στις φωτογραφίες αρκετών συναδέλφων (όπως του Δημήτρη Μουρατίδη) βλέπουμε την Κυριακη τον Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα στον Δήμο Αμφίπολης και στον Λόφο Καστα δίπλα στον ΠτΔ Προκοπή Παυλόπουλο και τον Δήμαρχο Αμφιπολης Κώστα Μελιτο. 

Το απόγευμα θα μπορούσε να περάσει και από την Σερραικη Έκθεση μιας και η απόσταση είναι περίπου μισή ώρα με το αυτοκίνητο. Αντιθέτως, δεν ηρθε και τα ερωτηματικά πληθαίνουν…

Περιμένουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που θέσαμε. 

Τα συμπερασματα δικά σας…