Οι τηλεοπτικές αναμνήσεις του Β.Αναστασιαδη από το ΔΙΚΤΥΟ (φωτό)

Μετά από 13 χρόνια ο Σερραίος Δημοσιογράφος Βασίλης Αναστασιαδης έφερε στο φως της δημοσιότητας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, φωτογραφίες από την τηλεοπτική του παρουσία στο ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση το 2005-06.

Όταν ήταν στον «αέρα» η τηλεοπτική αθλητική εκπομπή «Πριν τη σέντρα» που ήταν ζωντανή κάθε Παρασκευή (22.00) στο ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση. Στην κάτω φωτο τον βλέπεται με τηλεφωνική επικοινωνια που είχε με τον πρωταθλητή Ευρώπης 2004 με την Εθνικη Ελλάδος Τραϊανό Δέλλα από την Αθήνα. Μαζί του ο τότε υπεύθυνος επικοινωνίας ΠΑΕ Πανσερραϊκός Παναγιωτης Σπυρίδωνακης.

Μαζί του παρουσιαστές, οι νεαροί τότε αθλητικοί δημοσιογράφοι, Κώστας Δελης όπου και παραμένει από το 2005 στο κανάλι μέχρι και σήμερα και στο αθλητικό τμήμα, ο Κώστας Γκουντουλας (Cosmote tv) και ο Βασίλης Πολίτης (Radio sport24).

Στις φωτογραφίες οι συνεντεύξεις από καλεσμένους όπως ο Ουγγρος Λάγιος Ντέταρι, Παναγιωτης Σοφιανόπουλος, Χρήστος Μελίσσης, ο Βέλγος παικτης Τζούντι Βαντελανοιντ και ο αείμνηστος Σέρβος προπονητής Ντούσαν Μιτοσεβιτς.

Μαρία On Line: Νέα εκπομπή με τη Μαρία Ναβαλη – VIDEO

Μια εκπομπή με μεγάλη τηλεθέαση, διαμορφωμένη σε 4 παράθυρα και ζωντανές συνδέσεις, τηλεφωνικές επικοινωνίες, συνεντεύξεις στο studio και πολλά ρεπορτάζ από τα γήπεδα από όλο τον νομό. Κάρτες με το πρόγραμμα των αγώνων και βαθμολογίες, καθώς και μπάρα όπου μπορούσε ο καθένας να στείλει μηνύματα και να έβγαιναν στον «αέρα» ζωντανά.

Στο control της εκπομπής ήταν οι τεχνικοί Στέλιος Γουγούνας και Λευτέρης Γρηγορόπουλος, ενώ τεχνικοί που πέρασαν από την εκπομπή ήταν οι Σάκης Βενέτης, Γιώργος Χατζηδάκης, Κυριακος Γεωργιάδης, Άκης Σιωής. 

Στις περισσότερες εκπομπές στην παραγωγή (desk) ήταν ο Βασίλης Πολίτης, αρχισυντάκτης και ρεπορτάζ ο Κώστας Δελης.

Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή «Πριν τη σέντρα» συνεχίστηκε μόνο με τον Κώστα Δελή μέχρι το 2009 και έπειτα σταμάτησε.