Οι Σερραίοι επιχειρηματίες «σαρώνουν» στα νησιά

Είναι Σερραίοι, είναι ωραίοι και για μια ακόμα χρονιά, έχουν «σαρώσει» στην κυριολεξία τα μεγάλα νησιά της χώρας με τις επιχειρηματικές τους προσπάθειες. Το FONH.GR έκανε έρευνα, έψαξε, τους βρήκε και σας τους παρουσιάζει ποιοι είναι αυτοί και φέτος το καλοκαιρι.

Διαβάστε σε άλλο θέμα του FONH.GR την άποψη του Κώστα Δελή για τον Πανσερραϊκό.

Αρχικά ο Γιάννης Μπεντές  και φέτος βρίσκεται στην Πάρο, έχοντας το Beach bar, Restaurant and Club «CABANA». Πολλοί Σερραίοι που προτιμούν το νησί τον αναγνώρισαν και περνούν καλά όπως και ο ίδιος.

Ο Φώτης Μηλούσης πολίστας στον Πανσερραϊκό και ο Χρήστος Βράτσιος απο το Μητρουση είναι ιδιοκτήτες του Hotel Mykonos Essence στο παγκοσμίου φήμης νησί των ανέμων την Μύκονο. Ο τελευταίος μπήκε και στο Δ.Σ του σωματείου Ξενοδόχων Μυκόνου.

Επίσης ο Σερραίος Δημήτρης Μάγειρας, που είναι αντιπρόσωπος της Swarovski στην Μύκονo «μετακόμισε» με δικο του μαγαζι για άλλη μια καλοκαιρινή σεζόν. Εκεί μαθαίνει στους Κινέζους, Άραβες και Ινδούς πως είναι να αγοράζεις ένα όμορφο κόσμημα.

Στην μαγευτική Σαντορίνη και πιο συγκεκριμενα στην Περίσσα, ο Αντώνης Τρύφωνας απο την Βυρώνεια με τους γιους του έχουν το All Day bar «Μελτεμι» που ενθουσίασε τους ξένους με τα μοναδικα πιάτα και τα εκλεκτα κοκτέϊλ.

Λιγο πιο κατω στον Περιβολο, ειναι ο Γιαννης Σαρογλιδης από το Θεοδωρειο με το beach bar and Lounge Restaurant «Chilli». Μας είπατε και για Σερραίους επιχειρηματίες στην Κώ.

Στα Κουφονήσια φέτος επένδυσε με Restaurant και με εμφαση στην Ελληνικη γαστρονομια o Κώστας Πασχαλίδης με την ονομασία «mikres cyclades»

Όλοι τους μιλούν με τα καλύτερα λόγια σε τουρίστες Έλληνες και ξένους για τις Σέρρες και όποτε βρίσκουν χρόνο έρχονται για λίγο στην ιδιαίτερη πατρίδα, κυρίως τον χειμώνα.