Οι μεταγραφές σε Γ’Εθνική και τοπικό

Με εντατικούς ρυθμούς οι ομάδες της Γ’Εθνικής, αλλά και του τοπικού συνεχίζουν την μεταγραφική τους ενίσχυση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η Ελπίδα Σκουτάρεως μετά την απόκτηση του Κώστα Καπετάνου, πήρε και τον έμπειρο 27χρονο Αστέριο Νίρλα. Επίσης ανανέωσαν τρεις παίκτες, οι Μένιος Κωφοκώτσιος, Χρήστος Διαμαντής και Σάββας Γεωργιάδης. Η ομάδα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση τη Δευτέρα 31 Ιουλίου το απόγευμα στα γήπεδα της Ομόνοιας.

Μεταγραφές και για τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής που πήρε τον 20χρονο Κώστα Αγγελίδη. Ο παίκτης είχε ξεκινήσει από την δεύτερη ομάδα του Πανσερραϊκού, πέρασε από την FC Serres, τη Νάουσα και τον Λαγκαδά. Επίσης απέκτησε από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς τον 21χρονο μέσο Γιάννη Τονουσίδη που είναι επιθετικός μέσος και τον 22χρονο Κώστα Κυρικτσή που ήταν πέρυσι στον Λαγκαδά. Επίσης πήρε τον Φώτη Ζάντσιο και ανανέωσε την συνεργασία του ο Απόστολος Ιωαννίδης. Και ο Απόλλωνας Παραλιμνίου ενισχύεται με τους Γιώργο Πολυζωίδη και Νεόφυτο Σαββίδη. Και στο τοπικό πρωτάθλημα καλές μεταγραφές έκανε η ΑΕ Χρυσού (φωτο). Πήρε τον Σάκη Αβραμίδη, ενώ επέστρεψαν οι Λευτέρης Παπώτης και Σωτήρης Παπείρας, ενώ ανανέωσε ο Κώστας Ζήτσας.

Η Δόξα Λιθοτόπου ανανέωσε με τους Γιώργο Παπαδόπουλο και Σάββα Σιδηρόπουλο.  Πέντε ανανεώσεις και εισιτήρια διαρκείας εξέδωσε ο Πανσουλιακός. Εννέα παίκτες ανανέωσαν στην ομάδα της ΑΕ Νιγρίτας.

Η Δόξα Κάτω Καμήλας πήρε τους Νίκο Κολοκοτρώνη και Αλέξη Κουρμπανίδη, Πέτρο Γρατζάκη, ενώ πρόσφατα πήρε τον Χρήστο Καρακτσάνη και ανακοίνωσε τεχνικό διευθυντή τον Χρήστο Ισαϊδη. Τέλος το Νεοχώρι πήρε τον Ντίνο Βόγκλι και ανανέωσαν Γουδεντζίκης, Πολυχρονίδης και Ουζούνης. Τέλος επιστρέφει ο Ηρακλής Αμμουδιάς στην Β’κατηγορία και με νέο πρόεδρο τον Γιάννη Βάσσο και 10 μελες Δ.Σ.