Οι «Επιμελείς Σέρρες» στηρίζουν Σωτο Κοτσαμπα

Οι «ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ» και ο Β. Καλαϊτζίδης στηρίζουν τον Σ. Κοτσαμπά

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της άποψης που εξέφρασε στο τελευταίο Δ.Σ. του ΕΒΕΣ ο σύμβουλος της παράταξης κος Σωτήρης Κοτσαμπάς πήρε με σχετική του Δήλωση ο επικεφαλής του συνδυασμού κος Β. Καλαϊτζίδης.

Ο κος Καλαϊτζιδης αφού τόνισε πως στηρίζει τον κο Κοτσαμπά και την θέση του ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί σε καμιά περίπτωση την παραίτηση του.

Δείτε παρακάτω την ακριβή δήλωση του κου Καλαϊτζίδη:

Στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο του ΕΒΕΣ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στις 16:00 , θέσαμε ως παράταξη και συζητήθηκε , εκτός των θεμάτων της ημερήσιας , θέματα που αφορούν το ορισμό ημέρας και ώρας Δ Σ , αλλά και την τοποθέτηση μικροφώνων σε όλα τα μέλη του .

Συγκεκριμένα ανέφερα πως απ την έναρξη της θητείας του νέου διοικητικού συμβουλίου , όλες οι συνεδριάσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε ώρες που κάνουν ιδιαίτερα δύσκολη την συμμετοχή των μελών μας .

Στόχος την ενασχόλησής μας, ήταν και είναι φυσικά η ενεργή συμμετοχή και βοήθεια του Επιμελητηρίου μας και κατ επέκταση των μελών του , κάτι που έχουμε ως ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ αποδείξει.
ΟΙ μεσημεριανές ώρες 15:00-16:00 και ημέρες που είναι ανοιχτή τα απογεύματα η αγορά ,που έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι συνεδριάσεις , κάνουν ιδιαίτερα δύσκολη την συμμετοχής μας και κάποιες φορές αδύνατη. Προτείναμε να πραγματοποιούνται Δευτέρα η Τετάρτη απόγευμα η βράδυ ,όπως και γινότανε στο παρελθόν .

Επίσης ζητήσαμε την τοποθέτηση μικροφώνων σε όλα μέλη του Δ Σ και όχι μόνο στα μέλη της διοικητικής , υπάρχει η υποδομή , γινότανε παλαιότερα ,θεωρώ αποτελεί και δικαίωμα του κάθε μέλους , άλλωστε τι πιο λογικό και φυσιολογικό.

Ετσι θα είναι πιο εύκολη και άμεση η πρόσβαση σε όλα τα μέλη, θα γίνεται πιο ομαλή και παραγωγική η λειτουργία των συνεδριάσεων, εκτός και αν δεν θέλει η διοίκηση την συμμετοχή..
Ο λόγος που δεν υπήρχε απαρτία σε προηγούμενες συνεδριάσεις , με την προηγούμενη σύνθεση διοικητικού συμβουλίου, όπως και όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν στο παρελθόν , θεωρώ πως δεν αφορά εμάς ως ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ,και κατ επέκταση το νέο Δ/Σ , φυσικά δεν αποτελούν και τον κανόνα
Για τα συγκεκριμένα θέματα και ιδιαίτερα για την αλλαγή ημέρας και ώρας των συνεδριάσεων , τοποθετήθηκε το μέλος του παράταξής μας και Πρόεδρος του ΟΕΒΕΣΣ Κος Κοτσαμπάς Σωτήρης , ο οποίος απ την έναρξη της θητείας μας κατάφερε με δυσκολία να είναι παρόν μόνο σε δύο συνεδριάσεις ,ανέφερε πως επιθυμούμε να βοηθήσουμε να συνεργαστούμε με την νέα διοίκηση προς όφελος των Σερραίων επιχειρηματιών , αλλά οι ώρες και οι ημέρες που πραγματοποιούνται κάνουν αδύνατη την συμμετοχή μου. Αφήνουμε συνεχώς την δουλεία μας ,όσο και εάν επιθυμώ να είμαι παρόν ΄δεν είναι εφικτό , κλείνοντας ανέφερε πως αν συνεχιστεί θα υποβάλλει την παραίτησή του .

Συμμερίζομαι την εύλογη αγανάκτηση του μέλους μας κ Κοτσαμπά τον δικαιολογώ απόλυτα, αλλά σε καμία περίπτωση εγω και οι συνεργάτες μου δεν επιθυμούμε την παραίτηση του απο τα έδρανα του Δ Σ ΕΒΕΣ .

Φωνές, σαν αυτές του Κου Κοτσαμπά πιστεύουμε ειναι χρήσιμες για τον τόπο μας.

Β. Καλαϊτζίδης – Επικεφαλής «ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ»