Οι ήρωες του Νοσοκομείου

Γιατροί και νοσοκόμες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κρατήσουν ζωντανό το Νοσοκομείο Σερρών

Εάν για οποιοδήποτε λόγο μνπεις στο Νοσοκομείο Σερρων θα διαπιστώσεις μια πολύ διαφορετική εικόνα με όσα μπορούσες να φανταστείς ή έχεις κατά καιρούς διαβάσεις στα ρεπορτάζ.

Στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης η κατάσταση είναι τραγική σε σχέση με άλλα χρόνια. Όλοι λίγο πολύ έχουμε περάσει από το Νοσοκομείο Σερρών, είτε για ένα προσωπικό πρόβλημα, είτε για συγγενών και φίλων.

Μαρία On Line: Νέα εκπομπή με τη Μαρία Ναβαλη – VIDEO

Μία πρόσφατη περιπέτεια του Πατέρα μου με έφερε κοντά με το πρόβλημα. Είδα τις ελλείψεις και σύγκρινα καταστάσεις σε σχέση με προηγούμενα χρόνια προ κρίσεως.

Οι περικοπές μισθών και η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού οδήγησαν το Νοσοκομείο Σερρών στην απαξίωση.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις και το περιβάλλον δεν μπορούν να σώσουν την κατασταση. Το ελάχιστο ανθρώπινο δυναμικό που βρίσκεται εκεί για να εξυπηρετησει και να παρηγορήσει τους ασθενείς είναι αναγκασμένο να κάνει κι άλλες απαραίτητες δουλειές. Γιατροί και νοσοκόμες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κρατήσουν ζωντανό το Νοσοκομείο Σερρών. Σερραίοι που υποφέρουν σε μία δύσκολη προσωπική στιγμή βλέπουν μαζί με τους συνοδούς την υπεράνθρωπη προσπάθεια του προσωπικού. Ειναι πραγματικοι ήρωες σε μια δύσκολη εποχή και αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε όλοι.