Ξέφρενοι ρυθμοί στο Καρναβάλι Σιδηροκαστρου

Της Σοφίας Σχοινα

Ξέφρενοι αποκριάτικοι ρυθμοί στο Καρναβάλι Σιδηροκάστρου! Οι καρναβαλιστές αψήφησαν τον καιρό και διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ εντυπωσίασαν τα άρματα τα οποία ήταν προσεγμένα. Γλέντι, χορός και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους!

Σήμερα, τελευταία ημέρα των απόκρεων έγινε η παρέλαση αρμάτων και συλλόγων στις τέσσερις το απόγευμα στην πόλη του Δήμου Σιντικής με μεγάλη επιτυχία.

Το Σιδηρόκαστρο κατάφερε και έκανε θεσμό το καρναβάλι, αφού εδώ και 21 χρόνια συνεχίζει να προσελκυει τον κόσμο για την καθιερωμένη πια παρέλαση των καρναβαλιστών.Μικροί και μεγάλοι, σύλλογοι σχολεία καθώς και καταστήματα συμμετέχουν στην παρελαση αυτή αλλά και πολλοί χορηγοί δίνουν το παρόν και την βοήθεια.Το μεγάλο μπράβο το έδωσε το πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε εκεί καθώς και στο Δήμο Σιντικής για άλλη μια χρονιά.Φουρτουνάκιδες και Βροντάκιδες οι νικητές ενώ στην δευτερη και τρίτη θέση βρέθηκαν οι Αιγύπτιοι και οι Τσιχαδιστές αντίστοιχα.Νικητές και ηττημένοι γλέντησαν όλοι μαζι με τον κόσμο στην κεντική πλατεία με το κάψιμο του καρνάβαλου!.