Νεκρός νεαρός με μηχανή στο Αυτοκινητοδρομιο Σερρών

Μία δυσαρεστη είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα του Σαββάτου.

Νεκρός νεαρός με μηχανή που οδηγούσε σε Πανελλήνιους αγώνες dragster στο Αυτοκινητοδρομιο Σερρών. Ο άτυχος οδηγός 21 ετων σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και αργότερα όπως μαθαμε κατέληξε στο Νοσοκομείο Σερρων μετά από χειρουργείο. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν ότι μπορούσαν αλλά ήδη ήταν πολύ αργά.

 

Σοκάρει η περιγραφή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ατυχος 21χρονος οδηγος προφανώς δεν κατάλαβε οτι τερματισε. Ετρεχε σε 400 μετρα κι αυτος ανεβασε ταχυτητα στα 700 μέτρα. «Ο κριτης χτυπιοταν σαν τρελός μπροστά του για να κόψει ταχύτητα. Όταν το αντιλήφθηκε πλακωθηκε στα φρένα, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά…» δήλωσε στο Fonh.gr ο Χρήστος Πανάγος

Συγκλονίζουν τα λόγια του Χρήστου Παναγου στο προφίλ του στο Facebook.

«ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΕΤΕΡΙΓΚ.ΕΙΧΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ.ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΧΗ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.ΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΡΕ Π… ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ;ΓΑΜΩΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΡΕ Π… ΜΟΥ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ;»

 

Φωτογραφία αρχείου