Να κερδίσει το Επιμελητήριο Σερρών – Του Γιάννη Δελή

Καλή επιτυχία σε όλους

Οι Επιμελητηριακες κάλπες ανοίγουν και αυτή τη φορά θα πρέπει όσοι μπορούν να ψηφίσουν να σκεφτούν καλά πριν ρίξουν στην κάλπη την προτίμηση τους.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε πει πως το Επιμελητήριο έχει λίγες δυνατότητες και δεν μπορεί να φέρει όπως όλοι επιθυμούμε την ανάπτυξη στο Ν.Σερρων.

Από την άλλη πλευρά πιστεύω πως ένας ικανός Πρόεδρος με όρεξη για δουλειά και σχέδιο μπορεί να διαμορφώσει μια νέα πορεία. Να μας οδηγήσει και να μας βάλει σε τροχιά ανάπτυξης. Πως θα γίνει αυτό; Με νέα εργαλεία, με κυνήγι των προγραμμάτων, με νέες ιδέες, με μια άλλη διαδρομή.

Για να μην μας πουν γκρινιαρηδες έγιναν βηματα, αλλά φάνηκε πως δεν φτάνουν. Τα λάθος βήματα στο μπάσκετ σε βγάζουν έξω από το γήπεδο όπως και στο Επιμελητηριο.

Φιγουράρουμεκαι πάλι στις τελευταίες θέσεις. Θέλουμε όλοι περισσότερη διαφάνεια και βήμα σε όλους.

Ωστόσο, πιστεύω πως υπάρχουν όπως είδα και από τις δύο παρατάξεις ικανοί επιχειρηματιες με νέες ιδέες και φωτεινά μυαλά και από τους δύο συνδυασμούς. Ας αφήσουμε εξω τους «κλακαδορους» που δεν γνωρίζουν που κατεβαίνουν και γιατί κατεβαίνουν.

Στο τέλος, εδώ θα είμαστε, θα μείνει ένας μικρός πυρήνας 5 ατόμων που θα δουλέψει. Μέσα σε έξι μήνες θα έχουμε γκρίνιες για τις καρέκλες και από ολα αυτά τα στελέχη που τώρα θέλουν να προσφέρουν δεν θα υπάρχει κανένας στην πρώτη γραμμή και θα ξεχαστούν.

Το έχουμε ξαναζήσει… Μακάρι να διαψευστω, αλλά έτσι θα γίνει.

Μπροστά στην κάλπη σκέψου πως μπορεί να κερδίσει το Επιμελητήριο και ο Νομος μας. Πως μπορεί να γίνει Ανοιχτό και Δυνατό! Δώσε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους και όσους πιστεύεις πως έχουν εμπειρία.

Δώσε δύναμη για να γίνουν γρήγορες αλλαγές γιατί η κοινωνία δεν αντέχει άλλη στασιμότητα.