Νέα ανακοίνωση από Καραθανάση-«Με εκβιασμούς δεν γίνεται συνεργασία»

Εκεί που μπορεί να πει κάποιος ότι το σήριαλ του καλοκαιριού θα τελείωνε, τελικά τώρα αρχίζει? ή έχει και άλλα επεισόδια??

Ο Χρήστος Καραθανασης εξέδωσε το μεσημέρι νέα επιστολή που λίγοι περίμεναν και τονίζει πως δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον ΜΓΣ. Αιτια, οι χαρακτηρισμοί στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΜΓΣ για το πρόσωπο του. Βέβαια στο τέλος της ανακοίνωσης λέει ότι θα επανέλθει και τρίτη φορά αλλά ποτέ θα είναι αυτή?

Σε άλλο άρθρο διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί ο ΜΓΣ Πανσερραϊκος.

Διαβάστε τι αναφέρει τώρα ο ίδιος στην ανακοίνωση του.

«Κύριοι ξεκινήσαμε να υπογράψουμε μια ιστορική συμφωνία που θα αφορά το παρόν και θα ρυθμίζει το μέλλον του ποδοσφαίρου στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό η οποία δυστυχώς , δεν στηρίζεται σε αμοιβαία εμπιστοσύνη κ προχωράει με σημειωτόν βήματα ενώ οι καιροί ου μενετοί !!

Το κύπελλο και το πρωτάθλημα ξεκινά και εμείς δεν βρήκαμε ένα τρόπο έντιμης επικοινωνίας .
Με αντιμετωπίζετε με καχυποψία ως ψεύτη και συκοφάντη δημόσια , αλλά όμως δεν ξεχνάτε το οικονομικό μέρος της υπόθεσης !
Ξεχνάτε ότι δεν είμαι απλά επενδυτής !
Ξεχνάτε ότι είμαι Σερραίος πολίτης αγαπώ τον Πανσερραϊκό κ είναι ένας από τους χιλιάδες ανώνυμους φιλάθλους του που πέφτουν ακόμη κ στη φωτιά για τον Πανσερραϊκό!
Λυπάμαι για τους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς σας στην σημερινή επιστολή σας !
Σας υπενθυμίζω ότι με εκβιασμούς δεν γίνεται συνεργασία !
Εφόσον υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου , να προχωρήσουμε με ίδια μέτρα κ ίδια σταθμά!
Δεν πρέπει να σας ενδιαφέρει το οικονομικό μόνο μέρος της υπόθεσης ώστε να μου ζητάτε το ποσό των 50.000 ευρώ για να καταγγείλετε την σύμβαση και να έχω στη διάθεση μου τις ακαδημίες το επόμενο έτος !
Αν βέβαια επιθυμούσατε να έχω τις ακαδημίες από την φετινή σαιζόν δεν θα μου αποκρύβατε την σύμβαση με τον ΠΗΓΑΣΟ και δεν θα να αφήνατε να την ψάχνω μόνος μου με την ελπίδα ότι θα κουραστώ και θα εγκαταλείψω την προσπάθεια .
Εγώ είμαι πιστός στα όσα οικονομικά συμφώνησα μαζί σας.
Μάλλον δεν επιθυμείτε την συνεργασία μου και το λάθος αυτό επαναλαμβάνεται μετά το 2013 για δεύτερη φορά σήμερα !
Εγώ θα επιμείνω για Τρίτη φορά και πάλι θα προσπαθήσω και πιστεύω ότι οι αγνοί φίλαθλοι θα με ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ!
2/8/2018

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ»