Μυστακίδης: «Εξέφρασα επιθυμία να είμαι υποψ. Δήμαρχος Σερρών»

Την επιθυμία του να ηγηθεί της παράταξης και να διεκδικήσει το Δήμο Σερρών έχει εκφράσει στο συντονιστικό της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων ο Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Μυστακίδης…

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι έκανε γνωστή αυτή του την επιθυμία μετά και την ξεκάθαρη, όπως είπε, τοποθέτηση του Πέτρου Αγγελίδη να μην είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, πριν από δύο χρόνια.

Ο απερχόμενος Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κάνοντας το δικό του απολογισμό τόνισε ότι πλέον δεν έχει σημασία αν τον αξιολόγησε σωστά ο δήμαρχος, καθώς για τον ίδιο έχει σημασία ότι τον αξιολόγησε σωστά ο κόσμος που τον τίμησε με την ψήφο του και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό, την ίδια στιγμή που τα ποσοστά της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων ήταν πεσμένα. Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι ο δήμαρχος του πρότεινε να παραμείνει εντεταλμένος αντιδήμαρχος πολεοδομίας, κάτι όμως που ο ίδιος δεν δέχτηκε.

Ο Παύλος Μυστακίδης έμεινε έξι χρόνια στο πλευρό του Δημάρχου Σερρών τονίζοντας ότι το έργο που αφήνει πίσω του είναι μεγάλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά τη διάνοιξη της Απάμειας, την κατεδάφιση του κεντρικού πάρκου, την αγροτική οδοποιία και φυσικά την επιτυχή κατάληξη στο θέμα των στρατοπέδων. Από τα σημαντικότερα έργα για τον ίδιο η επικαιροποίηση του μητρώου του δήμου, το οποίο επέφερε και αρκετά έσοδα.

Πηγή: diktyotv.gr