Μπήκαν με μαχαίρια μέσα στο σπίτι & απείλησαν οικογένεια

Άγνωστοι «χτύπησαν» σε Νιγρίτα, Τερπνή, Τριανταφυλλιά

Σύμφωνα με έγκυρο ρεπορτάζ την περασμένη Κυριακή στη Νιγρίτα έγιναν αρκετές διαρρήξεις στην περιοχή όπως και στην Τερπνή και την Τριανταφυλλιά.

Αυτοι που μας περιέγραψαν το περιστατικό κάτοικοι της Νιγριτας, μας είπαν, πως άγνωστοι μπήκαν με μαχαίρια σε μια μονοκατοικία πισω απο το ξεντρο σε ένα πιο ορεινό μέρος το βραδυ και πως απείλησαν μια οικογένεια, όταν το παιδί τους ήταν στο σπίτι και κοιμόταν.

 

Μπήκαν στο σπίτι και απείλησαν την οικογένεια με μαχαίρια

«Μπήκαν με τα μαχαίρια μέσα στο σπίτι και τους απείλησαν. Η μητέρα προφανώς ήταν στην κουζίνα ο Πατέρας στο σαλόνι και τρόμαξαν μιας και το παιδί κοιμόταν στο δωμάτιο του». Τελικώς τους έκλεψαν κοσμήματα και χρυσαφικά.

Ασφαλιστε σωστά το σπίτι σας με Exalco! Ελάτε σήμερα κιόλας στον Γεωργιτζικη

Μαρία On Line: Νέα εκπομπή

Ζήτησαν να τους φέρουν τα χρυσαφικά και χρήματα». Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα μετά από αυτό το περιστατικό έπαθε σοκ και τρέμει ακόμα μετά τον εφιάλτη που έζησε εκείνο το βράδυ στο ίδιο της το σπίτι.

Ο κάτοικοι της περιοχής είναι αναστατωμένοι από τη στιγμή που  έμαθαν τι συνέβη. Δεν έμειναν όμως εκεί..

Μάλιστα στην Τριανταφυλλιά Σερρών μπήκαν άγνωστοι και σε δύο ταβέρνες. Όπως μας είπαν χαρακτηριστικά: «άδειασαν από το ψυγείο όλες τις μπύρες και τις ρετσίνες και άφησαν μια ρετσίνα στη μέση ενός τραπεζιού».

Εζησαν τον εφιάλτη

Έπειτα πήγαν και στην Τερπνή Σερρών όπου και εκεί προέβησαν σε ληστειες.