Μπάσκετ: Ανατόλια-Ίκαροι-Τα βλέμματα στο Final Four Εφήβων

Να επιστρέψει στις νίκες αναζητά η ομάδα των Ικάρων που αντιμετωπίζει το Κολλέγιο Ανατόλια το Σάββατο 17.00 στην Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα της Β’Εθνικής. Οι κυανοκίτρινοι μετά την απρόσμενη ήττα από το Αγρίνιο την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας, υποχώρηααν από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που κατέχουν τώρα Χαρίλαος Τρικούπης και Καβάλα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ΕΚΑΣΑΜΑΘ και έτσι όλα τα φώτα είναι στραμμένα και στους εφήβους με το τμήμα του Πανσερραϊκού να αντιμετωπίζει το Σάββατο την Ασπίδα Ξάνθης, στο κλειστό της Καλαμίτσας στην Καβάλα. Σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό θα αντιμετωπίσει μια ομάδα εκ των Ελευθερούπολης ή ΓΑΣ Κομοτηνή που θα παίξουν επίσης στο Final Four.

Για το πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής υπάρχει ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο για τον Ορφέα Νέου Σκοπού, στις 25 Φεβρουαρίου επόμενη αγωνιστική υποχρεώση κόντρα στην ΧΑΝΘ εκτός έδρας.

Τέλος από τα κορίτσια του Πανσερραϊκού αποχώρησε ο μέχρι πρότινος προπονητής Κώστας Δώδος, αλλά και οι χρηματοδότες της ομάδας Παπαδόπουλος και Βλάχβεης. Πάντως αυτή την εβδομάδα υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα της Α2 και αρχίζει ξανά στις 25/02.