Μπάσκετ: Άρχισαν Ικαροι και Πανσερραϊκός-Ολα τα μεταγραφικά νέα (φωτό)

Ημέρα η χθεσινη όπου ξεκίνησαν τις προετοιμασίες τους για τη νέα σεζόν οι Ίκαροι αλλά και ο Πανσερραϊκός στο μπάσκετ.

Δειτε σε άλλο άρθρο και για την πρώτη του Πανσερραϊκού στο ποδόσφαιρο.

Πρωτη προπόνηση χθες για τους Ικάρους στο κλειστό της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. Ο νέος τεχνικός της ομάδας Κώστας Σίσκος περίμενε τους παίκτες του για την πρώτη συγκέντρωση. Ο Γιώργος Καραμπεκης νέα μεταγραφή και οι Γρηγόρης Κάτος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Παύλος Παυλίδης, Γ.Δουκας και Πασχάλης Κουτσοκωστας. Εμεινε ο Γιαννης Κακθουζης. Την ερχομενη Δευτέρα 27 Αυγούστου ξεκινά το εφηβικό τμήμα στα ανοικτα γηπεδα (19.00) με προπονητή τον Παναγιώτη Σπανό που παρέμεινε για άλλη μια σεζόν.

Ο Πανσερραϊκός μετά την απόκτηση του Κώστα Πεχλιβάνη, Φιλίππου Συμεωνιδη πήρε και τον Ηλια Τρακα και άρχισε προετοιμασία την Δευτέρα το βράδυ στο κλειστό της Ομόνοιας. Ο έφορος Θάνος Μηλουσης τους μίλησε μαζί με τον προπονητή Φώτη Κοκολιο για τη νέα σεζόν. Τελευταια μεταγραφη ο Δημητρης Γκουτιδης.

Παρακάτω βλέπετε φωτογραφίες από την χθεσινή προπόνηση.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΟΣ (θα αγωνιζεται ως Γ.Σ.Σερρων) άρχισε προπονήσεις από την προηγούμενη Πέμπτη με προπονητή τον Γιάννη Μπουτάκογλου και βοηθό προπονητή τον Ντέμη Γεωργαντα. Μάλιστα πρόσφατα απέκτησε τον Τριανταφυλλο Χατζή για παίκτη.

Πανσερραϊκός και ΑΟΣ θα συγκρουστούν στο Κύπελλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ξεκινούν Ρούπελ Σιδηροκάστρου και Ορφέας Νέου Σκοπού και η Ηρακλεια Την Τρίτη 28 Αυγούστου ξεκινάει προπονήσεις το εφηβικό και παιδικό τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου Σερρών. Υπεύθυνος Γιώργος Ασημάκης.

Φωτό: Ίκαροι facebook