ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μοιραία ήττα, δύσκολη η παραμονή. . . (video)

Η ήττα από τον ΑΟΧ / Κισσαμικό (0-2) έφερε μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις του Πανσερραϊκού και μαζί με την αφαίρεση βαθμών (-3) «ψαλιδίζει» ολοένα και περισσότερο την υπόθεση σωτηρία στην Football League. Oι ευκαιρίες που χάθηκαν δεν έφεραν τα πολυπόθητα γκολ, ωστόσο ήρθε η ήττα και αυτό δεν αλλάζει τώρα. Ο κόσμος (όσοι ήρθαν στο γήπεδο) στήριξε με πάθος την ομάδα, πίστεψε στη νίκη, αλλά από το 0-1 και μετά απογοητεύτηκε. Το γήπεδο πάντως δεν γέμισε και ας αναρωτηθούμε όλοι γιατί έγινε αυτό, σε ένα τόσο κρίσιμο ματς για το μέλλον της ομάδας.

Σε άλλο άρθρο του FONH.GR διαβάστε: Πανσερραϊκός-ΑΟΧ / Κισσαμικός 0-2

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους κατά πάντων, ενώ από τα πυρά δεν ξέφυγε ούτε ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο Καστοριανός τεχνικός εμφανίστηκε έντονα απογοητευμένος στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, θεωρώντας ότι προσπαθεί καθημερινά για να λύσει πολλά προβλήματα. Επίσης είπε με νοήμα πως αν δεν λυθούν κάποια προβλήματα θα αποχωρήσει.

«Σίγουρα όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα μας έχει επηρεάσει. Δεν τα παρατάμε, θα παλέψουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος», τόνισε ο αρχηγός του Πανσερραϊκού Τιμόθεος Τσελεπίδης στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε. Οι παίκτες θα κατέβουν πάντως κανονικά όπως μας ανέφεραν στις προπονήσεις της ομάδας την Δευτέρα και θα προετοιμαστούν για τον αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας.

Νεκρική σιγή στα γραφεία της ομάδας, οι πολλές παραιτήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, έφερε μια εικόνα άδειων γραφείων στην ΠΑΕ. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της διοίκησης Χειρίδη που μαζί με τον Βασίλη Πουρτουλίδη προσπάθησαν να «λύσουν» όσα μπορούν πριν το ματς. Στις επάλξεις και ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ο Σωτήρης Βλάχος που ήταν στα γραφεία, όπως πολλές βοήθειες προσέφερε ο γιατρός της ομάδας Θάνος Μηλούσης. Μπορεί να μην ήταν στο γήπεδο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Βούρτσης, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ψάχνει χρήματα μέσω χορηγίας και ρευστότητα. Αυτό μας το επιεβαίωσε και ο ίδιος πως την Δευτέρα έχει ένα κρίσιμο ραντεβού.

Και όλα αυτά, όταν πριν τον αγώνα και σύμφωνα με όσα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ γράψαμε πως είναι έτοιμη συμφωνία για το θέμα του Ντούσαν Στέβτις (που αγωνίστηκε αλλαγή σήμερα στο ματς). Η Ραντνίσκι υπάρχουν οι πληροφορίες πως κάνει πίσω στις απαιτήσεις της και υπάρχει η πρόθεση να τα βρει με τον Πανσερραϊκό.