Μια δημοσιογράφος από την Αθήνα θυμάται μια ιστορία με τον Δήμαρχο Σερρών!

Η ομορφη νεαρή και δραστηρια δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου από την Αθήνα γνωστή για την ευαισθησία της για τα αδέσποτα ζώα θυμαται τον Δημαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη...

Διαβάστε την ιστορία της όπως την έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο Facebook

«2/12/2016, Φλώρινα: Το αποφάσισα ξημερώματα Τρίτης, έφυγα Πέμπτη βράδυ -χωρίς να ξέρω που ακριβώς πηγαίνω, χωρίς μπάτζετ- πήρα δύο ΚΤΕΛ, βρήκα άνθρωπο με αυτοκίνητο να με ανεβάσει στο κυνοκομείο της Φλώρινας, περπάτησα περισσότερο από μισό χιλιόμετρο στο χιόνι στους -15 στην κορυφή του βουνού, έκανα δολιοφθορά δύο φορές κινδυνεύοντας με αυτόφωρο που θα με έβγαζαν Δευτέρα. Έκανα το ρεπορτάζ, έβγαλα βίντεο και φωτογραφίες, φώναξα τη δημοτική αρχή και την αστυνομία. Έκανα κάθε απαραίτητη ενέργεια.
Με τη στήριξη εξαιρετικών συναδέλφων το ρεπορτάζ έφτασε σχεδόν παντού, έφτασε την επόμενη μέρα και στην ΚΕΔΕ που είναι αρμόδια και συνεδρίαζε στην Θεσσαλονίκη τότε με το δήμαρχο Σερρών κ. Αγγελίδη να προτείνει μαζική ευθανασία στα αδέσποτα ζώα.
Είχα φύγει Πέμπτη στις 11 το βράδυ από την Αθήνα, έφτασα στην Φλώρινα στις 10 το πρωί και επέστρεψα Σάββατο στις 7 το πρωί με ένα κουτάβι αγκαλιά και λασπωμένα ρούχα.
Ένα μήνα μετά, δύο μέρες πριν τα μεγάλα κρύα, έφερα 15 σκυλιά από το κυνοκομείο μέσα μία νύχτα, το ένα ζει μαζί μου. Και σε συνεργασία με άλλους δύο εθελοντές έκτοτε έχουμε φέρει δεκάδες σκυλιά.
Ελάχιστες φορές είμαι περήφανη για πράγματα που έχω κάνει, είναι μία από αυτές|.